Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Samo jednom u životu

Samo jednom u životu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Mija Marč


ISBN:

978-86-10-00206-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V4987

Broj strana:

272

Težina:

388 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,80 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Tri žene pronaći će neočekivane odgovore, oproštaj i srećan kraj...

Tri sestre - Izabel, Džun i Ket - zajedno su odrasle nakon porodične tragedije. Tokom godina, putevi su im se razišli jer su, progonjene krivicom i tugom, izbjegavale jedna drugu kad god su mogle. Sada su ponovo na okupu, u pansionu na obali Mejna koji vodi Ketina mama Loli - Izabelina i Džunina tetka - koja ih je pozvala da im saopšti važne vijesti. Iznenada, davno izgubljene sestre nakon mnogo godina djele istu sobu, i jedva da razgovaraju. Međutim, kada ih Loli zamoli da joj se pridruže u salonu jer je vrijeme za filmsko veče, svaka od njih vidjeće svoj komplikovan život kroz magiju filmskog platna.
Sve tri nalaze se na životnom raskršću: Izabela je saznala da je vara muž, Džun pokušava da pronađe oca svog sedmogodišnjeg sina, a Ket se premišlja da li da prihvati bračnu ponudu svog najboljeg druga. Međutim, i pored sopstvenih problema, i pored jaza koji ih djeli, rješene su da pomognu ženi koja je bila uz njih kada im je bilo najteže.

  • Prevodilac: Zvezdana Šelmić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Tri žene pronaći će neočekivane odgovore, oproštaj i srećan kraj... Tri sestre - Izabel, Džun i Ket - zajedno su odrasle nakon porodične tragedije. Tokom godina, putevi su im se razišli jer su, progonjene krivicom i tugom, izbjegavale jedna drugu kad god su mogle. Sada su ponovo na okupu, u pansionu na obali Mejna koji vodi Ketina mama Loli - Izabelina i Džunina tetka - koja ih je pozvala da im saopšti važne vijesti. Iznenada, davno izgubljene sestre nakon mnogo godina djele istu sobu, i jedva da razgovaraju. Međutim, kada ih Loli zamoli da joj se pridruže u salonu jer je vrijeme za filmsko veče, svaka od njih vidjeće svoj komplikovan život kroz magiju filmskog platna. Sve tri nalaze se na životnom raskršću: Izabela je saznala da je vara muž, Džun pokušava da pronađe oca svog sedmogodišnjeg sina, a Ket se premišlja da li da prihvati bračnu ponudu svog najboljeg druga. Međutim, i pored sopstvenih problema, i pored jaza koji ih djeli, rješene su da pomognu ženi koja je bila uz njih kada im je bilo najteže.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter