Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Šalu na stranu

Šalu na stranu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nik Hornbi


ISBN:

978-86-10-01530-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D2663

Broj strana:

328

Težina:

431 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ljubav treba da bude odvažna, jer u protivnom sasvim sigurno gubite: muškarac koji ne može da kaže ženi da je voli, po samoj prirodi stvari, te žene nije ni dostojan.

Barbara je riješila da ostvari svoje snove. Zanosna plavuša odbila je krunu na takmičenju ljepote u Blekpulu i zaputila se u London da se okuša u onome što je oduvijek željela: svijetu komedije. Ostavlja iza sebe Barbaru i sve što ona predstavlja, a na scenu stupa neodoljiva Sofi Stro.

Dobivši priliku da sarađuje sa scenaristima i producentom kojima se divi, Sofi postaje njihova glavna zvijezda i inspiracija, a serija na kojoj rade postiže neslućen uspjeh. Dok publika ispred malih ekrana uživa u njihovim duhovitim opaskama, ekipa se neizmjerno zabavlja i pošto se kamere isključe. Glumački par Sofi i Klajv, scenaristi Toni i Bil i producent Denis postaju poput porodice, ali stvarni život ubrzo sve više počinje da se prepliće sa redovima scenarija...

Pronicljiv i neizmjerno zabavan, novi roman velikog Nika Hornbija predstavlja pravi spoj onoga po čemu je autor prepoznatljiv: nesavršenih likova koje ne možete da ne zavolite i originalne priče koja oduševljava jednostavnošću, a istovremeno vas primorava da se zamislite i prepoznate sebe u njoj.

  • Originalni naziv: Funny Girl / Nick Hornby...
  • Prevodilac: Branislava Maoduš
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ljubav treba da bude odvažna, jer u protivnom sasvim sigurno gubite: muškarac koji ne može da kaže ženi da je voli, po samoj prirodi stvari, te žene nije ni dostojan. Barbara je riješila da ostvari svoje snove. Zanosna plavuša odbila je krunu na takmičenju ljepote u Blekpulu i zaputila se u London da se okuša u onome što je oduvijek željela: svijetu komedije. Ostavlja iza sebe Barbaru i sve što ona predstavlja, a na scenu stupa neodoljiva Sofi Stro. Dobivši priliku da sarađuje sa scenaristima i producentom kojima se divi, Sofi postaje njihova glavna zvijezda i inspiracija, a serija na kojoj rade postiže neslućen uspjeh. Dok publika ispred malih ekrana uživa u njihovim duhovitim opaskama, ekipa se neizmjerno zabavlja i pošto se kamere isključe. Glumački par Sofi i Klajv, scenaristi Toni i Bil i producent Denis postaju poput porodice, ali stvarni život ubrzo sve više počinje da se prepliće sa redovima scenarija... Pronicljiv i neizmjerno zabavan, novi roman velikog Nika Hornbija predstavlja pravi spoj onoga po čemu je autor prepoznatljiv: nesavršenih likova koje ne možete da ne zavolite i originalne priče koja oduševljava jednostavnošću, a istovremeno vas primorava da se zamislite i prepoznate sebe u njoj.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter