Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Rudolf Steiner i utemeljenje novih misterija - 1. dio

Rudolf Steiner i utemeljenje novih misterija - 1. dio

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-30-217-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M2571

Broj strana:

473

Težina:

493 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

32,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Sergej O. Prokofjev je rođen u Moskvi, 1954. godine. Tamo je studirao lijepe umjetnosti i slikarstvo u moskovskoj školi za umjetnost. U svojim mladićkim godinama susreo se sa knjigama Rudolfa Steinera, i uskoro prepoznao da će njegov život biti posvećen hrišćanskom putu ezoternog znanja. Svoju prvu knjigu Rudolf Steiner i utemeljenje novih misterija, napisao je dok je živio u Rusiji (baveći se antropozofijom u tajnosti), i ona je bila objavljena 1982. godine u Njemačkoj. Nakon sloma komunizma, Sergej Prokofjev je bio suosnivač Ruskog antropozofskog društva. Od tada je član njegove uprave, i predstavnik u Opštem društvu u Dornachu.

Godine 2001. postao je član Predsjedništva Opšteg antropozofskog društva. Aktivan je kao pisac i predavač, pomažući rad Antropozofskog društva, i druge antropozofskog društva, i druge antropozofske inicijative, u Rusiji, te drugdje po svijetu, osobito u slavenskim zemljama.

  • Prevodilac: Slobodan Žalica
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x190
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Sergej O. Prokofjev je rođen u Moskvi, 1954. godine. Tamo je studirao lijepe umjetnosti i slikarstvo u moskovskoj školi za umjetnost. U svojim mladićkim godinama susreo se sa knjigama Rudolfa Steinera, i uskoro prepoznao da će njegov život biti posvećen hrišćanskom putu ezoternog znanja. Svoju prvu knjigu Rudolf Steiner i utemeljenje novih misterija, napisao je dok je živio u Rusiji (baveći se antropozofijom u tajnosti), i ona je bila objavljena 1982. godine u Njemačkoj. Nakon sloma komunizma, Sergej Prokofjev je bio suosnivač Ruskog antropozofskog društva. Od tada je član njegove uprave, i predstavnik u Opštem društvu u Dornachu. Godine 2001. postao je član Predsjedništva Opšteg antropozofskog društva. Aktivan je kao pisac i predavač, pomažući rad Antropozofskog društva, i druge antropozofskog društva, i druge antropozofske inicijative, u Rusiji, te drugdje po svijetu, osobito u slavenskim zemljama.

Dodatne informacije

Izdavač Buybook
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter