Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Roditeljstvo se može učiti

Roditeljstvo se može učiti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Igor Longo


ISBN:

978-953-180-170-6

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4807

Broj strana:

96

Težina:

410 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Roditelje su mnogi skloni olako okrivljavati za različita djetetova ponašanja. Pritom se polazi od pogrešne pretpostavke da roditelji znaju i mogu kontrolirati svoje dijete i sve činitelje koji na nj utječu. Savršeno roditeljstvo je tvorevina mašte, ono ne postoji, kao što ne postoji ni savršeno dijete. No, roditeljstvo se može učiti.

Ova je knjižica namijenjena, prije svega, roditeljima koji su spremni za taj pothvat, koji su spremni sebi i drugima postaviti nova, prava pitanja. Postavljajući takva pitanja i tražeći odgovore na njih otkrit će brojne stvari o sebi, o roditeljstvu, a istodobno će naučiti kako svome djetetu na 365 načina reći i pokazati da ga vole.

Iz recenzija
Uvjerena sam u ispravnost načela da je najbolji način pomaganja djeci - pomoć njihovim roditeljima, a ova knjižica, kao svojevrsna radna bilježnica za roditelje, govori upravo o tome. Postavljajući pitanja i iznoseći tvrdnje o obiteljskom ozračju, o vrijednostima, željama i potrebama djeteta i roditelja, autor postupno stvara sliku o kvalitetnom roditeljstvu. Roditelji koji čitaju knjigu, a i ostale osobe koje se bave djecom, imaju prigodu propitati svoje stavove, spoznati nove mogućnosti ponašanja i odnosa te aktivno sudjelovati u ovoj radionici za roditelje. Za mnoge će ovo biti posve novo iskustvo. Ako mu se iskreno prepuste, otvorit će im se put ka kvalitetnijem roditeljstvu i stvaranju boljih odnosa u obitelji. (prof. dr. sc. Josipa Bašić)

Čitajući ovu knjigu roditelji imaju prigodu dobiti kompetentne odgovore iz svakodnevnih odgojnih situacija a istodobno upoznati i provjeriti brojna svoja iskustva i stavove. Autor navodi mnoštvo korisnih i praktičnih prijedloga kako se roditelji mogu postaviti prema svojoj djeci u određenim situacijama te ih s punim povjerenjem potiče na otkrivanje vlastitih mogućnosti roditeljstva. Tekst je i preporuka struke i rezultat autorove spremnosti i nastojanja da pronikne u bit roditeljstva. Knjiga će, stoga, zasigurno pomoći i svima onima koji žele postati sigurniji i svjesniji vlastitog djelovanja u odgoju općenito. (mr. Sc. Ivon Hicela)

  • Izdanje: 2
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Roditelje su mnogi skloni olako okrivljavati za različita djetetova ponašanja. Pritom se polazi od pogrešne pretpostavke da roditelji znaju i mogu kontrolirati svoje dijete i sve činitelje koji na nj utječu. Savršeno roditeljstvo je tvorevina mašte, ono ne postoji, kao što ne postoji ni savršeno dijete. No, roditeljstvo se može učiti. Ova je knjižica namijenjena, prije svega, roditeljima koji su spremni za taj pothvat, koji su spremni sebi i drugima postaviti nova, prava pitanja. Postavljajući takva pitanja i tražeći odgovore na njih otkrit će brojne stvari o sebi, o roditeljstvu, a istodobno će naučiti kako svome djetetu na 365 načina reći i pokazati da ga vole. Iz recenzija Uvjerena sam u ispravnost načela da je najbolji način pomaganja djeci - pomoć njihovim roditeljima, a ova knjižica, kao svojevrsna radna bilježnica za roditelje, govori upravo o tome. Postavljajući pitanja i iznoseći tvrdnje o obiteljskom ozračju, o vrijednostima, željama i potrebama djeteta i roditelja, autor postupno stvara sliku o kvalitetnom roditeljstvu. Roditelji koji čitaju knjigu, a i ostale osobe koje se bave djecom, imaju prigodu propitati svoje stavove, spoznati nove mogućnosti ponašanja i odnosa te aktivno sudjelovati u ovoj radionici za roditelje. Za mnoge će ovo biti posve novo iskustvo. Ako mu se iskreno prepuste, otvorit će im se put ka kvalitetnijem roditeljstvu i stvaranju boljih odnosa u obitelji. (prof. dr. sc. Josipa Bašić) Čitajući ovu knjigu roditelji imaju prigodu dobiti kompetentne odgovore iz svakodnevnih odgojnih situacija a istodobno upoznati i provjeriti brojna svoja iskustva i stavove. Autor navodi mnoštvo korisnih i praktičnih prijedloga kako se roditelji mogu postaviti prema svojoj djeci u određenim situacijama te ih s punim povjerenjem potiče na otkrivanje vlastitih mogućnosti roditeljstva. Tekst je i preporuka struke i rezultat autorove spremnosti i nastojanja da pronikne u bit roditeljstva. Knjiga će, stoga, zasigurno pomoći i svima onima koji žele postati sigurniji i svjesniji vlastitog djelovanja u odgoju općenito. (mr. Sc. Ivon Hicela)

Dodatne informacije

Izdavač Alinea
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter