Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Riznica pesama za decu

Riznica pesama za decu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7694-319-7

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6003

Broj strana:

156

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Zbirka sadrži preko 100 najljepših pjesama Jovana Jovanovića Zmaja po stručnom mišljenju i izboru Mire Alečković, koja kaže:

Svako dijete imalo je svoju najomiljeniju pjesmu.
Jovan Jovanović Zmaj je bio pjesnik koji je pisao pjesme za djecu i pjesme za odrasle. Bio je ljekar i dobar čovjek, jer one koji nisu imali da plate, liječio je besplatno. Imao je ženu i djecu, a onda su mu redom svi poumirali i ostao je sam. Zato je još više zavolio drugu djecu.

Mnogo je igre kod Zmaja u pjesmama, a mnogo je i zbilje. Radovaće se s vama i uplašiće se zajedno sa vama da malo dijete ne padne s stolice, da ne postane u životu lijeni Gaša, brinuće se o lutki djevojčice koja polazi u školu, naučiće vas da drugujete sa čvorkom, lastama, mačkom, drvenim konjem, sa leptirima.

Draga djeco, izaberite „svoju pjesmu“, onu koja vam se najviše sviđa. Zavolite ove pjesme onako kako su ih i vaši roditelji zavoljeli.“

Knjiga je bogato ilustrovana crtežima u boji.

Šta reći o ovom izdanju? Nezaobilazno za djecu!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zbirka sadrži preko 100 najljepših pjesama Jovana Jovanovića Zmaja po stručnom mišljenju i izboru Mire Alečković, koja kaže: Svako dijete imalo je svoju najomiljeniju pjesmu. Jovan Jovanović Zmaj je bio pjesnik koji je pisao pjesme za djecu i pjesme za odrasle. Bio je ljekar i dobar čovjek, jer one koji nisu imali da plate, liječio je besplatno. Imao je ženu i djecu, a onda su mu redom svi poumirali i ostao je sam. Zato je još više zavolio drugu djecu. Mnogo je igre kod Zmaja u pjesmama, a mnogo je i zbilje. Radovaće se s vama i uplašiće se zajedno sa vama da malo dijete ne padne s stolice, da ne postane u životu lijeni Gaša, brinuće se o lutki djevojčice koja polazi u školu, naučiće vas da drugujete sa čvorkom, lastama, mačkom, drvenim konjem, sa leptirima. Draga djeco, izaberite „svoju pjesmu“, onu koja vam se najviše sviđa. Zavolite ove pjesme onako kako su ih i vaši roditelji zavoljeli.“ Knjiga je bogato ilustrovana crtežima u boji. Šta reći o ovom izdanju? Nezaobilazno za djecu!

Dodatne informacije

Izdavač Beoknjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter