Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Riješite drsko ponašanje

Riješite drsko ponašanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-306-028-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

treba provjera

Šifra:

B6566

Broj strana:

200

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,70 KM
treba provjera

Kategorije:

Sadržaj:

4 koraka da okončate bezobrazno, osorno, bezobzirno ponašanje kod svoje djece

Pa što? I sva druga djeca to rade!

Malo koji problem u ponašanju toliko iskušava i frustrira roditelje, odgojitelje i učitelje koliko to čini verbalna grubost djece bilo kojeg uzrasta. Potaknuta dosjetljivim klincima na televiziji i filmovima, drskost je postala isuviše uobičajenom među današnjom mladeži. Ali nema ničeg dražesnog u takvom ponašanju. Dobacivanja poput: Ma... dobro, Jako važno i Probaj me natjerati, čak od trogodišnjaka, ometaju produktivnu komunikaciju između roditelja i djece, a također mogu biti pogubna za djetetov društveni i intelektualni razvoj.
Dvije stručnjakinje u ovom području daju jednostavan i podroban program od četiri koraka za rješavanje drskog ponašanja i vraćanje ravnoteže u odnose između roditelja i djece sve od vrtićkog uzrasta pa do fakulteta. Naučit ćete kako prepoznati drsko ponašanje, kako odabrati i provesti odgovor koji će imati smisla i vama i drskom djetetu te kada se isključiti iz prepirke i krenuti dalje. S obiljem uputa i ohrabrenja, kao i savjeta kako bilježiti ono što djeluje i ono što ne djeluje ova knjiga smjesta može u praksu prije nego što čujete još jedno svašta.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

4 koraka da okončate bezobrazno, osorno, bezobzirno ponašanje kod svoje djece Pa što? I sva druga djeca to rade! Malo koji problem u ponašanju toliko iskušava i frustrira roditelje, odgojitelje i učitelje koliko to čini verbalna grubost djece bilo kojeg uzrasta. Potaknuta dosjetljivim klincima na televiziji i filmovima, drskost je postala isuviše uobičajenom među današnjom mladeži. Ali nema ničeg dražesnog u takvom ponašanju. Dobacivanja poput: Ma... dobro, Jako važno i Probaj me natjerati, čak od trogodišnjaka, ometaju produktivnu komunikaciju između roditelja i djece, a također mogu biti pogubna za djetetov društveni i intelektualni razvoj. Dvije stručnjakinje u ovom području daju jednostavan i podroban program od četiri koraka za rješavanje drskog ponašanja i vraćanje ravnoteže u odnose između roditelja i djece sve od vrtićkog uzrasta pa do fakulteta. Naučit ćete kako prepoznati drsko ponašanje, kako odabrati i provesti odgovor koji će imati smisla i vama i drskom djetetu te kada se isključiti iz prepirke i krenuti dalje. S obiljem uputa i ohrabrenja, kao i savjeta kako bilježiti ono što djeluje i ono što ne djeluje ova knjiga smjesta može u praksu prije nego što čujete još jedno svašta.

Dodatne informacije

Izdavač Ostvarenje
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter