Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Ribe - Ukusni recepti za bolje pripremanje morskih okusa

Ribe - Ukusni recepti za bolje pripremanje morskih okusa

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-218-187-6

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0137

Broj strana:

190

Težina:

970 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

80,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ova knjiga nudi brojne recepte, svi su vrlo jasno opisani i lako se provode u djelo, popraćeni su korak-po-korak fotografijama koje prate postupno pripremanje svakog jela. Vrijeme, teškoća izvedbe, kalorije i savjeti o vinu koje se preporučuje za upotpunjavanje jela.

Zahvaljujući osobini lake probavljivosti i korisnosti za čovjekovo zdravlje, riba je oduvijek vrlo cijenjena namirnica u kuhinji. Pripremanje na mnogo različitih načina, predstavlja brojne varijante i bezbroj okusa kojima se može eksperimentirati i svakodnevno otkrivati novi.

Knjiga je produkt projekta Food Editore koji je nastao je između Milana, središta talijanskog izdavaštva, i Parme, središta Food Valley. Izdavački projekt obuhvaća publikacije nekoliko važnih specijaliziranih knjiga enogastronomije, s ciljem širenja ugode i kulture hrane diljem svijeta. U redakciji izdavačke kuće postoji eksperimentalna kuhinja i fotografski studio gdje nastaju svi predloženi gastronomski specijaliteti.

Tu se organiziraju i kuharski tečajevi tijekom kojih su dostupni kuhari i njihovo iskustvo, a vode znatiželjnike i zaljubljenike u otkrivanju njihovih vlastitih sposobnosti uz štednjak. Izdavačka kuća koristi i savjete nekoliko najznačajnijih talijanskih enologa i slastičara, kao što su Giuseppe Vaccarini, najpoznatiji svjetski somelijer, i Iginio Massari, broj jedan u slastičarskim vještinama.

Za potrebe ove kuharice svoje su recepte dali brojni znameniti kuhari talijanske kuhinje.

  • Originalni naziv: Pesce
  • Prevodilac: Rajna Maršanić Jovanović
  • Edicija: Klasična kuhinja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205x250
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Ova knjiga nudi brojne recepte, svi su vrlo jasno opisani i lako se provode u djelo, popraćeni su korak-po-korak fotografijama koje prate postupno pripremanje svakog jela. Vrijeme, teškoća izvedbe, kalorije i savjeti o vinu koje se preporučuje za upotpunjavanje jela. Zahvaljujući osobini lake probavljivosti i korisnosti za čovjekovo zdravlje, riba je oduvijek vrlo cijenjena namirnica u kuhinji. Pripremanje na mnogo različitih načina, predstavlja brojne varijante i bezbroj okusa kojima se može eksperimentirati i svakodnevno otkrivati novi. Knjiga je produkt projekta Food Editore koji je nastao je između Milana, središta talijanskog izdavaštva, i Parme, središta Food Valley. Izdavački projekt obuhvaća publikacije nekoliko važnih specijaliziranih knjiga enogastronomije, s ciljem širenja ugode i kulture hrane diljem svijeta. U redakciji izdavačke kuće postoji eksperimentalna kuhinja i fotografski studio gdje nastaju svi predloženi gastronomski specijaliteti. Tu se organiziraju i kuharski tečajevi tijekom kojih su dostupni kuhari i njihovo iskustvo, a vode znatiželjnike i zaljubljenike u otkrivanju njihovih vlastitih sposobnosti uz štednjak. Izdavačka kuća koristi i savjete nekoliko najznačajnijih talijanskih enologa i slastičara, kao što su Giuseppe Vaccarini, najpoznatiji svjetski somelijer, i Iginio Massari, broj jedan u slastičarskim vještinama. Za potrebe ove kuharice svoje su recepte dali brojni znameniti kuhari talijanske kuhinje.

    Dodatne informacije

    Izdavač Leo Commerce
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter