Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

(R)evolucija 2012

(R)evolucija 2012

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Diter Brers


ISBN:

978-86-521-0812-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3780

Broj strana:

288

Težina:

399 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

2012. je godina za koju se vezuju neka vrlo neprijatna proročanstva. Odbrojavanje je već počelo! Hoće li se dogoditi razne katastrofe? Predstoji li nam smak svijeta? Ili ipak možemo da se nadamo prelasku u novu eru kada će se svijest čovječanstva uzdići na neki viši nivo?

Autor (R)evolucije 2012, biofizičar Diter Brers, član naučnog instituta International Council for Scientefic Development (ICSD) koji povezuje više od stotinu dobitnika Nobelove nagrade, čitaoce vodi na uzbudljivo putovanje kroz čudesne svjetove nauka i mitova. Njegova izlaganja ne zasnivaju se na raspirivanju panike i površnom opisivanju velikih katastrofa koje će možda dovesti do smaka svijeta. On nas upućuje u temeljna i precizna naučna istraživanja koja obuhvataju legendarni majanski kalendar, najmodernija saznanja iz astronomije, molekularne procese DNK, geomagnetizam i solarna i kosmička polja...

Jedno je sigurno: nakon 2012. naš svijet više neće biti isti. Međutim, u toj nestabilnosti krije se i nova prilika. Možda ćemo uskoro uvidjeti da je naš stari način življenja postao neupotrebljiv. Da moramo da se promjenimo. Da našoj civilizaciji predstoje nužan preobražaj i obnova. U suprotnom, bićemo bespomoćno prepušteni tom magičnom datumu - 2012!

  • Originalni naziv: (R)evolution 2012
  • Prevodilac: Kristina Došen
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

2012. je godina za koju se vezuju neka vrlo neprijatna proročanstva. Odbrojavanje je već počelo! Hoće li se dogoditi razne katastrofe? Predstoji li nam smak svijeta? Ili ipak možemo da se nadamo prelasku u novu eru kada će se svijest čovječanstva uzdići na neki viši nivo? Autor (R)evolucije 2012, biofizičar Diter Brers, član naučnog instituta International Council for Scientefic Development (ICSD) koji povezuje više od stotinu dobitnika Nobelove nagrade, čitaoce vodi na uzbudljivo putovanje kroz čudesne svjetove nauka i mitova. Njegova izlaganja ne zasnivaju se na raspirivanju panike i površnom opisivanju velikih katastrofa koje će možda dovesti do smaka svijeta. On nas upućuje u temeljna i precizna naučna istraživanja koja obuhvataju legendarni majanski kalendar, najmodernija saznanja iz astronomije, molekularne procese DNK, geomagnetizam i solarna i kosmička polja... Jedno je sigurno: nakon 2012. naš svijet više neće biti isti. Međutim, u toj nestabilnosti krije se i nova prilika. Možda ćemo uskoro uvidjeti da je naš stari način življenja postao neupotrebljiv. Da moramo da se promjenimo. Da našoj civilizaciji predstoje nužan preobražaj i obnova. U suprotnom, bićemo bespomoćno prepušteni tom magičnom datumu - 2012!

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter