Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Republika lopova

Republika lopova

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Skot Linč


ISBN:

978-86-521-1877-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M3136

Broj strana:

736

Težina:

622 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,30 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Treća knjiga Serijala o Gospodstvenom nitkovu.

Pošto im se najveća krađa u životu nečuveno izjalovila, neverovatni prevarant Lok Lamora i njegov verni sadrug Žan Tanen jedva su izvukli živu glavu. Ili bar Žan jeste. Lok polako podleže smrtonosnom otrovu, a nijedan alhemičar ne zna za protivotrov. Kraj se bliži, i Loku je jedina nada da prihvati ponudu zagonetne vezane čarobnice: da bude politički pion na čarobnjačkim izborima, i u zamenu za to dobije izlečenje. Ipak, te spasonosne vradžbine obećavaju bol i muke gotovo ravne smrti, i Lok odbija ponudu. Sve dok čarobnica ne pomene Sabetu – ljubav Lokovog života... i sada njegovu najveću suparnicu. Čim je prvi put ugledao Sabetu - siroče na obuci za lopova, kao i on - Lok se zaljubio do ušiju. Ipak, posle burnog udvaranja, ona ga je napustila. Sada će se ponovo sresti, sukobiti, i pokazaće se čija je volja jača.

Oči u oči s jedinom osobom koja se može s njim meriti kad je reč o ljubavi i lukavstvu, Lok mora da odluči: boriti se protiv Sabete ili joj se udvarati. Od te odluke možda zavise i njihovi životi.

  • Originalni naziv: The Republic of Thieves...
  • Prevodilac: Nevena Andrić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Treća knjiga Serijala o Gospodstvenom nitkovu. Pošto im se najveća krađa u životu nečuveno izjalovila, neverovatni prevarant Lok Lamora i njegov verni sadrug Žan Tanen jedva su izvukli živu glavu. Ili bar Žan jeste. Lok polako podleže smrtonosnom otrovu, a nijedan alhemičar ne zna za protivotrov. Kraj se bliži, i Loku je jedina nada da prihvati ponudu zagonetne vezane čarobnice: da bude politički pion na čarobnjačkim izborima, i u zamenu za to dobije izlečenje. Ipak, te spasonosne vradžbine obećavaju bol i muke gotovo ravne smrti, i Lok odbija ponudu. Sve dok čarobnica ne pomene Sabetu – ljubav Lokovog života... i sada njegovu najveću suparnicu. Čim je prvi put ugledao Sabetu - siroče na obuci za lopova, kao i on - Lok se zaljubio do ušiju. Ipak, posle burnog udvaranja, ona ga je napustila. Sada će se ponovo sresti, sukobiti, i pokazaće se čija je volja jača. Oči u oči s jedinom osobom koja se može s njim meriti kad je reč o ljubavi i lukavstvu, Lok mora da odluči: boriti se protiv Sabete ili joj se udvarati. Od te odluke možda zavise i njihovi životi.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter