Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Zbirka dova - Sakupio i izbor dova izvršio hadži hafiz Smail Fazlić

Zbirka dova  - Sakupio i izbor dova izvršio hadži hafiz Smail Fazlić

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Smail Fazlić


ISBN:

9958-23-195-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M3919

Broj strana:

371

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ova veoma popularna zbirka dova, sačinjena od 128 dova, koje se tradicijski prenose ili od samog Vjerovjesnika, a.s., ili od prvih generacija muslimana, do sada je doživjela svoja brojna izdanja, i pored činjenice da su štampane i druge zbirke dova, što je znak da se pokazala vrlo prikladnom za muslimana našega podneblja. Zbirka sadrži dove koje se prakticiraju u najrazličitijim prigodama: dova pokajanja, dova koja se uči kada se ulazi u mezarluke, koja se uči pred učenje Kurana, koja se uči kod klanja akika-kurbana, prilikom šerijatskog vjenčanja, prilikom davanja imena novorođenčetu, istiharet dova, dova za viđenje Poslanika u snu, dova kad je nevrijeme, dova za otklanjanje velikih briga, kišna dova...

Tako je veoma pogodna za vlastitu upotrebu, kao i za upotrebu u prigodama zajedničkog obraćanja.

Ovo izdanje Zbirke pojavljuje se u novom obliku, s transkripcijom i prijevodom svake pojedine dove, što ranija izdanja nisu imala.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ova veoma popularna zbirka dova, sačinjena od 128 dova, koje se tradicijski prenose ili od samog Vjerovjesnika, a.s., ili od prvih generacija muslimana, do sada je doživjela svoja brojna izdanja, i pored činjenice da su štampane i druge zbirke dova, što je znak da se pokazala vrlo prikladnom za muslimana našega podneblja. Zbirka sadrži dove koje se prakticiraju u najrazličitijim prigodama: dova pokajanja, dova koja se uči kada se ulazi u mezarluke, koja se uči pred učenje Kurana, koja se uči kod klanja akika-kurbana, prilikom šerijatskog vjenčanja, prilikom davanja imena novorođenčetu, istiharet dova, dova za viđenje Poslanika u snu, dova kad je nevrijeme, dova za otklanjanje velikih briga, kišna dova... Tako je veoma pogodna za vlastitu upotrebu, kao i za upotrebu u prigodama zajedničkog obraćanja. Ovo izdanje Zbirke pojavljuje se u novom obliku, s transkripcijom i prijevodom svake pojedine dove, što ranija izdanja nisu imala.

Dodatne informacije

Izdavač El-Kalem
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter