Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Put čarobnjaka

Put čarobnjaka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Deepak Chopra


ISBN:

867348125-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4438

Broj strana:

260

Težina:

221 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Put čarobnjaka predstavlja dvadeset duhovnih pouka koje čitatelju pomažu da prekorači svakodnevnu stvarnost stvarajući pomak u zapažanju i otvarajući um vrijednosti duhovnog. U toj se preobrazbi krije tajna prave alkemije.

Deepak Chopra čitatelju nudi potragu. Merlinov glas predstavlja personifikaciju našeg najmudrijeg jastva. U obliku klasičnih priča o učitelju i učeniku, Merlinovi napuci mladom Arthuru otkrivaju umjetnost preobrazbe samo-nametnutih ograničenja u vladavinu beskonačnih mogućnosti za ostvarenje ljubavi, ispunjenja i duhovne povezanosti.

Ako sjednete i tiho promatrate svoj um, primijetit ćete da je pun izmiješanih znakova. Toliko smo zauzeti svojim ulogama - staratelj, poslovni čovjek, roditelj, dijete - da nemamo vremena pronaći tko smo zapravo mi? Svaka pouka iz ove knjige budi naš duh i šalje nas na putovanje prema području neograničenog.

Put čarobnjaka nudi dvadeset duhovnih pouka koje vam mogu pomoći da stvorite novi, boli život - život kojeg priželjkujete, ali ne poznajete put do njega.

Put čarobnjaka nudi ključeve ljubavi, osobnog ispunjenja i duhovne povezanosti. Kada budete čitali ovu knjigu pripremite se na preobrazbu svojih zamisli o uspjehu i sreći; pripremite se na promjenu: od života kojim vladaju teškoće i ego do onog slobodnijeg u kojem ima mjesta i za čuda.

  • Originalni naziv: The Way of Wizard
  • Prevodilac: Milana Đurašinov
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x170
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Put čarobnjaka predstavlja dvadeset duhovnih pouka koje čitatelju pomažu da prekorači svakodnevnu stvarnost stvarajući pomak u zapažanju i otvarajući um vrijednosti duhovnog. U toj se preobrazbi krije tajna prave alkemije. Deepak Chopra čitatelju nudi potragu. Merlinov glas predstavlja personifikaciju našeg najmudrijeg jastva. U obliku klasičnih priča o učitelju i učeniku, Merlinovi napuci mladom Arthuru otkrivaju umjetnost preobrazbe samo-nametnutih ograničenja u vladavinu beskonačnih mogućnosti za ostvarenje ljubavi, ispunjenja i duhovne povezanosti. Ako sjednete i tiho promatrate svoj um, primijetit ćete da je pun izmiješanih znakova. Toliko smo zauzeti svojim ulogama - staratelj, poslovni čovjek, roditelj, dijete - da nemamo vremena pronaći tko smo zapravo mi? Svaka pouka iz ove knjige budi naš duh i šalje nas na putovanje prema području neograničenog. Put čarobnjaka nudi dvadeset duhovnih pouka koje vam mogu pomoći da stvorite novi, boli život - život kojeg priželjkujete, ali ne poznajete put do njega. Put čarobnjaka nudi ključeve ljubavi, osobnog ispunjenja i duhovne povezanosti. Kada budete čitali ovu knjigu pripremite se na preobrazbu svojih zamisli o uspjehu i sreći; pripremite se na promjenu: od života kojim vladaju teškoće i ego do onog slobodnijeg u kojem ima mjesta i za čuda.

Dodatne informacije

Izdavač Esotheria
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter