Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

React i React Native: Izgradnja međuplatformskih JavaScript aplikacija

React i React Native: Izgradnja međuplatformskih JavaScript aplikacija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Adam Boduch


ISBN:

9788673105840

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1922

Broj strana:

606

Težina:

1189 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

52,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

React i React Native: Izgradnja međuplatformskih JavaScript aplikacija

Četvrto izdanje popularne knjige React, ažurirano za najnoviju verziju React 18 učiniće da od početnika postanete majstor za razvoj React aplikacija

Ključne funkcije

- Najnovije funkcije React-a - automatsko paketno ažuriranje stanja i određivanje prioriteta ažuriranja stanja

- Naučite više o React arhitekturi da biste pisali međuplatformske aplikacije korišćenjem biblioteka, kao što je NativeBase

- GraphQL i Apollo za izgradnju skalabilnog backend-a za vaše aplikacije

Opis knjige

Tokom godina, React i React Native su se, među JavaScript programerima, pokazali kao popularan izbor za kompletan i praktičan vodič za React ekosistem. Ovo četvrto izdanje prati najnove funkcije, poboljšanja i ispravke verzije React 18, a istovremeno je kompatibilno i sa platformom React Native. Nova poglavlja obuhvataju važne funkcije i koncepte modernog razvoja međuplatformskih aplikacija, pomoću React-a.

Od osnova do popularnih komponenti, kao što su Hooks, GraphQL i NativeBase, korak po korak, ovaj definitivan vodič će vam pomoći da postanete najbolji React programer.

Počećete tako što ćete učiti o osnovnim blokovima React komponenti. Dok budete napredovali kroz poglavlja, radićete sa funkcionalnostima višeg nivoa razvoja aplikacija, a zatim ćete primeniti svoje znanje na razvoj komponenti korisničkog interfejsa za veb i izvorne platforme. U završnim poglavljima ćete naučiti da svoju aplikaciju spojite sa robusnom arhitekturom podataka.

Kad završite knjigu moći ćete, na više mobilnih platformi, da izgradite React aplikacije za veb i React Native aplikacije.

Preuzmite KÔD na stranici izdavača.

  • Prevodilac: Slavica Prudkov
  • Izdanje: 4
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x250
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

React i React Native: Izgradnja međuplatformskih JavaScript aplikacija Četvrto izdanje popularne knjige React, ažurirano za najnoviju verziju React 18 učiniće da od početnika postanete majstor za razvoj React aplikacija Ključne funkcije - Najnovije funkcije React-a - automatsko paketno ažuriranje stanja i određivanje prioriteta ažuriranja stanja - Naučite više o React arhitekturi da biste pisali međuplatformske aplikacije korišćenjem biblioteka, kao što je NativeBase - GraphQL i Apollo za izgradnju skalabilnog backend-a za vaše aplikacije Opis knjige Tokom godina, React i React Native su se, među JavaScript programerima, pokazali kao popularan izbor za kompletan i praktičan vodič za React ekosistem. Ovo četvrto izdanje prati najnove funkcije, poboljšanja i ispravke verzije React 18, a istovremeno je kompatibilno i sa platformom React Native. Nova poglavlja obuhvataju važne funkcije i koncepte modernog razvoja međuplatformskih aplikacija, pomoću React-a. Od osnova do popularnih komponenti, kao što su Hooks, GraphQL i NativeBase, korak po korak, ovaj definitivan vodič će vam pomoći da postanete najbolji React programer. Počećete tako što ćete učiti o osnovnim blokovima React komponenti. Dok budete napredovali kroz poglavlja, radićete sa funkcionalnostima višeg nivoa razvoja aplikacija, a zatim ćete primeniti svoje znanje na razvoj komponenti korisničkog interfejsa za veb i izvorne platforme. U završnim poglavljima ćete naučiti da svoju aplikaciju spojite sa robusnom arhitekturom podataka. Kad završite knjigu moći ćete, na više mobilnih platformi, da izgradite React aplikacije za veb i React Native aplikacije. Preuzmite KÔD na stranici izdavača.

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter