Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Razvoj intuicije

Razvoj intuicije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7348-335-1

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4683

Broj strana:

100

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

9,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Intuicija, mnogo više od samo osećaja ili nagađanja...
Svakodnevno se suočavamo sa praktičnim problemima ili komplikovanim situacijama za koje ili nemamo dovoljno informacija za racionalno rješenje ili nemamo lak odgovor i pravi izbor. Tada se okrećemo dubljem izvoru u nama: našoj intuiciji. Mnogo više od samo osjećaja ili nagađanja, prava intuicija je možda najbitnija - iako često najmanje razvijena - od svih ljudskih sposobnosti.

Ovaj priručnik vam objašnjava šta prava intuicija jeste i odakle dolazi, objašnjava šta je neophodno da je razvijete i daje vam jednostavne prakse koje će vam pomoći da vas intuiticija vodi kroz sva životna iskušenja.

Razvoj intuicije postaje, u dobu u kome živimo, jedan od najbitnijih duhovnih ciljeva, kako čovječanstva u cjelini, tako i svakog pojedinca.

Čovječanstvo u ovom milenijumu mora da nauči kako da upotrebi intuiciju kao moćno oruđe u spoznaji nematerijalnih duhovnih dimenzija postojanja i kako da uspostavi dublji spoj nauke i duhovnosti.

Svaka individua će, pored ovih uzbudljivih izazova koje neminovni napredak postavlja pred čovječanstvo, morati da kroz intuiciju nauči kako da se, poput holograma i Interneta, poveže sa svim ostalim individuama na duboko nesvjesnom nivou. Svako od nas, kao i naša vrsta, na ovaj način putujemo ka utjelovljenju sopstvenog bića.

  • Originalni naziv: Intuinion for Starters...
  • Prevodilac: Ljiljana Krstić
  • Edicija: Mikrokosmos
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x170
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Intuicija, mnogo više od samo osećaja ili nagađanja... Svakodnevno se suočavamo sa praktičnim problemima ili komplikovanim situacijama za koje ili nemamo dovoljno informacija za racionalno rješenje ili nemamo lak odgovor i pravi izbor. Tada se okrećemo dubljem izvoru u nama: našoj intuiciji. Mnogo više od samo osjećaja ili nagađanja, prava intuicija je možda najbitnija - iako često najmanje razvijena - od svih ljudskih sposobnosti. Ovaj priručnik vam objašnjava šta prava intuicija jeste i odakle dolazi, objašnjava šta je neophodno da je razvijete i daje vam jednostavne prakse koje će vam pomoći da vas intuiticija vodi kroz sva životna iskušenja. Razvoj intuicije postaje, u dobu u kome živimo, jedan od najbitnijih duhovnih ciljeva, kako čovječanstva u cjelini, tako i svakog pojedinca. Čovječanstvo u ovom milenijumu mora da nauči kako da upotrebi intuiciju kao moćno oruđe u spoznaji nematerijalnih duhovnih dimenzija postojanja i kako da uspostavi dublji spoj nauke i duhovnosti. Svaka individua će, pored ovih uzbudljivih izazova koje neminovni napredak postavlja pred čovječanstvo, morati da kroz intuiciju nauči kako da se, poput holograma i Interneta, poveže sa svim ostalim individuama na duboko nesvjesnom nivou. Svako od nas, kao i naša vrsta, na ovaj način putujemo ka utjelovljenju sopstvenog bića.

    Dodatne informacije

    Izdavač Esotheria
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter