Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Raznoliki stavovi - Život Leonarda Cohena

Raznoliki stavovi - Život Leonarda Cohena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ira B. Nadel


ISBN:

978-953-178-867-0

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

nije u prodaji

Šifra:

N5057

Broj strana:

400

Težina:

860 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

58,90 KM
nije u prodaji

Kategorije:

Sadržaj:

Leonard Cohen, jedan od najpoznatijih i najuglednijih kanadskih pjesnika, romanopisaca i glazbenika, ostao je tijekom pola stoljeća svoje karijere enigma: boem iz dobrostojeće građanske obitelji koji je život proveo lutajući svijetom, kantautor optuživan da se uz njegove pjesme „režu žile“, „ovjenčani pjesnik pesimizma“, pjesnik i rock-zvijezda koja je pobjegla u zen-budistički samostan.
Za sve to vrijeme Cohen je dobro čuvao svoju privatnost: ono što o njemu znamo dolazi uglavnom iz njegovih stihova. Koristeći neobjavljena pisma, dnevnike, bilježnice, pjesme i rukopise iz Cohenova arhiva, te uklopivši razgovore s Cohenom i njegovim najbližim prijateljima i suradnicima, Ira Nadel prati Cohenov život od ranih godina u Montrealu, preko grčkog otoka Hidre, Los Angelesa i samostana na Mt. Baldyju, do nedavna povratka u svijet, razotkrivajući ono što je Cohen nazvao „mojim životom u umjetnosti“, umjetnosti koja je „ozbiljna, što mnogi brkaju s depresijom“.

  • Edicija: Biblioteka POP
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Leonard Cohen, jedan od najpoznatijih i najuglednijih kanadskih pjesnika, romanopisaca i glazbenika, ostao je tijekom pola stoljeća svoje karijere enigma: boem iz dobrostojeće građanske obitelji koji je život proveo lutajući svijetom, kantautor optuživan da se uz njegove pjesme „režu žile“, „ovjenčani pjesnik pesimizma“, pjesnik i rock-zvijezda koja je pobjegla u zen-budistički samostan. Za sve to vrijeme Cohen je dobro čuvao svoju privatnost: ono što o njemu znamo dolazi uglavnom iz njegovih stihova. Koristeći neobjavljena pisma, dnevnike, bilježnice, pjesme i rukopise iz Cohenova arhiva, te uklopivši razgovore s Cohenom i njegovim najbližim prijateljima i suradnicima, Ira Nadel prati Cohenov život od ranih godina u Montrealu, preko grčkog otoka Hidre, Los Angelesa i samostana na Mt. Baldyju, do nedavna povratka u svijet, razotkrivajući ono što je Cohen nazvao „mojim životom u umjetnosti“, umjetnosti koja je „ozbiljna, što mnogi brkaju s depresijom“.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Ljevak
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter