Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Razmišljam previše - Kako da kanališete invanzivni um

Razmišljam previše - Kako da kanališete invanzivni um

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-03783-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7182

Broj strana:

239

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Da li se katkad osećate opterećeno kada ne uspevate da zaustavite konstantan roj misli koji vas vodi u beskrajne asocijacije, a svaka nova ideja izaziva sledeće? Da li su vam čula prekomerno razvijena, te vam nijedan detalj ne promiče? Želeli biste da isključite um i patite zbog toga što se neretko osećate neshvaćeno i izopšteno iz društva, u kojem svi, osim vas, uspevaju da se prepuste i uživaju u trenutku?
Psihološkinja Kristel Petikolen u knjizi Razmišljam previše razlaže sve poteškoće na koje nailaze hipermisleće osobe – one koje se zasigurno pronalaze bar u nekoj od navedenih rečenica – otkrivajući im kako da preuzmu kormilo nad svojim umom i ovladaju svojim potencijalima. Zasnovana na iskustvima iz profesionalne prakse, rešenja predložena u ovoj knjizi poručuju mentalno nadarenima da oni moraju spoznati svoj um i njegovo funkcionisanje – odnosno dominaciju desne hemisfere – i da će na taj način bolje razumeti svoje vrednosti i motivaciju. Drugim rečima: Ako previše razmišljate, u ovoj genijalnoj knjizi naći ćete korisna objašnjenja o tome kako da pripitomite um i naučite ga da sarađuje sa vama i radi u vašu korist, i pritom osetite olakšanje dok prihvatate sebe i živite život punim plućima!

  • Originalni naziv: Je Pense Trop
  • Prevodilac: Gabrijela Čović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Da li se katkad osećate opterećeno kada ne uspevate da zaustavite konstantan roj misli koji vas vodi u beskrajne asocijacije, a svaka nova ideja izaziva sledeće? Da li su vam čula prekomerno razvijena, te vam nijedan detalj ne promiče? Želeli biste da isključite um i patite zbog toga što se neretko osećate neshvaćeno i izopšteno iz društva, u kojem svi, osim vas, uspevaju da se prepuste i uživaju u trenutku? Psihološkinja Kristel Petikolen u knjizi Razmišljam previše razlaže sve poteškoće na koje nailaze hipermisleće osobe – one koje se zasigurno pronalaze bar u nekoj od navedenih rečenica – otkrivajući im kako da preuzmu kormilo nad svojim umom i ovladaju svojim potencijalima. Zasnovana na iskustvima iz profesionalne prakse, rešenja predložena u ovoj knjizi poručuju mentalno nadarenima da oni moraju spoznati svoj um i njegovo funkcionisanje – odnosno dominaciju desne hemisfere – i da će na taj način bolje razumeti svoje vrednosti i motivaciju. Drugim rečima: Ako previše razmišljate, u ovoj genijalnoj knjizi naći ćete korisna objašnjenja o tome kako da pripitomite um i naučite ga da sarađuje sa vama i radi u vašu korist, i pritom osetite olakšanje dok prihvatate sebe i živite život punim plućima!

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter