Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Razgori me - Smrskaj me 3

Razgori me - Smrskaj me 3

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tahere Mafi


ISBN:

978-86-89565-39-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

M9580

Broj strana:

400

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Neizvesna završnica trilogije Smrskaj me, jedne od najprodavanijih na listi New York Timesa, koju Ransom Rigs, autor Doma gospođice Peregrin za čudnovatu decu, naziva „uzbudljivom, beskompromisnom sagom o samootkrivanju i zabranjenoj ljubavi“.
Uporište Omega je uništeno, a Džulijet ne zna da li su pobunjenici, njeni prijatelji, među njima i Adam, uopšte preživeli. To je, međutim, neće sprečiti da pokuša jednom za svagda da sruši Reuspostavu. Sada mora da se osloni na Vornera, naočitog zapovednika Ogranka 45. Istog onog mladića za koga je mislila da nikada neće moći da mu veruje. Istog onog mladića koji joj je spasao život.

Obećao je da će joj pomoći da potpuno ovlada svojim sposobnostima i da spase njihov umirući svet... Ali nije to sve što Vorner želi od Džulijet.

Trilogija Smrskaj me savršeno odgovara čitaocima koji žude za akcijom i strašću nabijenim romanima za mlade, poput Divergentnih Veronike Rot, Igara gladi Suzan Kolins i Legende Mari Lu. Tahere Mafi je stvorila očaravajuću priču koja kombinuje najbolje strane distopije i paranormalnog, i koju Publisher Weekly hvali kao „fascinantno štivo autora koji se ne plaši da rizikuje“.

  • Originalni naziv: Ignite Me / Tahereh Mafi...
  • Prevodilac: Jelena Katić Živanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Neizvesna završnica trilogije Smrskaj me, jedne od najprodavanijih na listi New York Timesa, koju Ransom Rigs, autor Doma gospođice Peregrin za čudnovatu decu, naziva „uzbudljivom, beskompromisnom sagom o samootkrivanju i zabranjenoj ljubavi“. Uporište Omega je uništeno, a Džulijet ne zna da li su pobunjenici, njeni prijatelji, među njima i Adam, uopšte preživeli. To je, međutim, neće sprečiti da pokuša jednom za svagda da sruši Reuspostavu. Sada mora da se osloni na Vornera, naočitog zapovednika Ogranka 45. Istog onog mladića za koga je mislila da nikada neće moći da mu veruje. Istog onog mladića koji joj je spasao život. Obećao je da će joj pomoći da potpuno ovlada svojim sposobnostima i da spase njihov umirući svet... Ali nije to sve što Vorner želi od Džulijet. Trilogija Smrskaj me savršeno odgovara čitaocima koji žude za akcijom i strašću nabijenim romanima za mlade, poput Divergentnih Veronike Rot, Igara gladi Suzan Kolins i Legende Mari Lu. Tahere Mafi je stvorila očaravajuću priču koja kombinuje najbolje strane distopije i paranormalnog, i koju Publisher Weekly hvali kao „fascinantno štivo autora koji se ne plaši da rizikuje“.

Dodatne informacije

Izdavač Urban Reads
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter