Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Raskršća

Raskršća

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-1078-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K8022

Broj strana:

327

Težina:

296 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Od autora Kolibe, bestseler romana prodatog u preko 18 miliona primjeraka.

Raskršća će vam slomiti srce ali i obnoviti ljubav i nadu i potvrditi neizgovorenu vjeru u sebe, druge, svijet i Boga.

Entoni Spenser je egoista, ponosan što je uspješan biznismen na vrhuncu karijere, što je uspio sam, bez obzira na to što je cijena za tako nešto bila bolno previsoka. Izliv krvi u mozak ostavlja ga u komi. Budi se u nadrealnom svijetu koji kao u ogledalu oslikava njegov život, od prelijepog do iskvarenog. Na tom mjestu Toni vodi živopisne razgovore sa osobama za koje vjeruje da su dijelovi njegove podsvijesti, prateći njihova uputstva u nadi da će ga to odvesti do istine i, možda, do iskupljenja.

Ova avantura upliće Tonija u duboke veze sa drugim ljudima. Uspijevajući da gleda kroz njihove oči on proživljava njihova iskustva. Hoće li ovi neočekivani događaji dovesti do toga da Toni preispita svoj život i shvati da je izgradio kulu od karata na otrovnim temeljima slomljenog srca? Hoće li imati hrabrosti da donese važnu odluku koja može da raščini tešku nepravdu koju je napravio prije nego što je pao u komu?

Knjiga koja će vas natjerati da je ponovo pročitate na svakom raskršću života i da podijelite taj poklon sa drugima.

  • Originalni naziv: Cross Roads
  • Prevodilac: Nenad Dropulić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od autora Kolibe, bestseler romana prodatog u preko 18 miliona primjeraka. Raskršća će vam slomiti srce ali i obnoviti ljubav i nadu i potvrditi neizgovorenu vjeru u sebe, druge, svijet i Boga. Entoni Spenser je egoista, ponosan što je uspješan biznismen na vrhuncu karijere, što je uspio sam, bez obzira na to što je cijena za tako nešto bila bolno previsoka. Izliv krvi u mozak ostavlja ga u komi. Budi se u nadrealnom svijetu koji kao u ogledalu oslikava njegov život, od prelijepog do iskvarenog. Na tom mjestu Toni vodi živopisne razgovore sa osobama za koje vjeruje da su dijelovi njegove podsvijesti, prateći njihova uputstva u nadi da će ga to odvesti do istine i, možda, do iskupljenja. Ova avantura upliće Tonija u duboke veze sa drugim ljudima. Uspijevajući da gleda kroz njihove oči on proživljava njihova iskustva. Hoće li ovi neočekivani događaji dovesti do toga da Toni preispita svoj život i shvati da je izgradio kulu od karata na otrovnim temeljima slomljenog srca? Hoće li imati hrabrosti da donese važnu odluku koja može da raščini tešku nepravdu koju je napravio prije nego što je pao u komu? Knjiga koja će vas natjerati da je ponovo pročitate na svakom raskršću života i da podijelite taj poklon sa drugima.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter