Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Raskoš

Raskoš

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7710-250-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K3487

Broj strana:

287

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Menhetn 1899. godine Lijepe djevojke u skupim haljinama, zabava koja traje do jutra. Neodoljivi mladići čarobnih osmjeha i opasnih namjera. Sitne laži, mračne tajne, skandalozne veze.

Prelijepe sestre Elizabet i Dajana Holand samouvjereno vladaju društvenom scenom Menhetna, Ili barem tako izgleda. Kada otkriju da njihov položaj među njujorškom elitom i nije baš toliko siguran, Elizabetina i Dajanina zlatna budućnost iznenada je ugrožena. Elizabet mora da bira između dužnosti prema porodici i prave ljubavi. Međutim, kada se njena kočija prevrne nedaleko od Ist Rivera, devojku čiji glamurozni život žari i pali gradskim tračerskim krugovima odnosi snažna vodena struja. Dok čitav Njujork tuguje za njom, neki ipak počinju da se pitaju da li je život na vrhu bio previše za ovu nježnu i krhku djevojku, ili je možda neko želio da ona nestane.

U svijetu raskoši i obmane, gdje je spoljašnjost najvažnija od svega, a kršenje društvenih pravila donosi sa sobom rizik od vječnog izgnanstva, ove djevojke vode opasno skandalozne živote. Uzbudljivo putovanje u doba nevinosti koje je sve samo ne nevino.

  • Originalni naziv: The Luxe
  • Prevodilac: Kostadinović Maja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Menhetn 1899. godine Lijepe djevojke u skupim haljinama, zabava koja traje do jutra. Neodoljivi mladići čarobnih osmjeha i opasnih namjera. Sitne laži, mračne tajne, skandalozne veze. Prelijepe sestre Elizabet i Dajana Holand samouvjereno vladaju društvenom scenom Menhetna, Ili barem tako izgleda. Kada otkriju da njihov položaj među njujorškom elitom i nije baš toliko siguran, Elizabetina i Dajanina zlatna budućnost iznenada je ugrožena. Elizabet mora da bira između dužnosti prema porodici i prave ljubavi. Međutim, kada se njena kočija prevrne nedaleko od Ist Rivera, devojku čiji glamurozni život žari i pali gradskim tračerskim krugovima odnosi snažna vodena struja. Dok čitav Njujork tuguje za njom, neki ipak počinju da se pitaju da li je život na vrhu bio previše za ovu nježnu i krhku djevojku, ili je možda neko želio da ona nestane. U svijetu raskoši i obmane, gdje je spoljašnjost najvažnija od svega, a kršenje društvenih pravila donosi sa sobom rizik od vječnog izgnanstva, ove djevojke vode opasno skandalozne živote. Uzbudljivo putovanje u doba nevinosti koje je sve samo ne nevino.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter