Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Rak prostate - najvarijabilniji zloćudni tumor

Rak prostate - najvarijabilniji zloćudni tumor

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-176-437-7

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5154

Broj strana:

320

Težina:

1550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

69,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga Rak prostate - najvarijabilniji zloćudni tumor odlično je koncipirano i sustavno obrađeno štivo koje medicinskoj javnosti daje temeljit uvid u suvremena dostignuća u biologiji, dijagnostici i terapiji jednog od najčešćih zloćudnih tumora u muškaraca. Ova je knjiga zapravo nastavak dubljega zadiranja u vrlo složenu problematiku toga kontroverznog i, kako ga je autor nazvao, najvarijabilnijeg zloćudnog tumora.

Knjiga je podijeljena u 9 poglavlja s brojnim potpoglavljima, tako da su svi aspekti glavne teme iscrpno obrađeni. Valja istaknuti da je svako glavno poglavlje zajedno sa svojim potpoglavljima obogaćeno najnovijim svjetskim, ali i vlastitim spoznajama, rezultatima, kao i dilemama, što je sve izneseno kritički i popraćeno brojinim primjerima i recentnom literaturom. Osobita je vrijednost poglavlja vezanog uz molekularnu biologiju raka prostate jer se na toj razini kriju neki uzroci, ali i rješenja ovog kontroverznog tumora. Isto tako valja spomenuti brojne slike i tablice koji uvelike obogaćuju nesumnjivu vrijednost tekstualnog sadržaja cijele knjige. Veliku vrijednost knjizi daju i inozemni svjetski priznati stručnjaci koji su u svojim poglavljima opisali i predočili pojedine dijagnostičke i terapijske tehnike koje se u nas još ne primjenjuju.

Knjiga će najprije korisno poslužiti urolozima, kliničkim onkolozima i drugim stručnjacima koji se bave tom problematikom, primjerice radiolozima, patolozima, molekularnim onkolozima, liječnicima obiteljske medicine i studentima medicine i, dakako, građanima koji će također doznati dragocjene podatke o tako čestom i toliko nepredvidivom zloćudnom tumoru.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x270
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga Rak prostate - najvarijabilniji zloćudni tumor odlično je koncipirano i sustavno obrađeno štivo koje medicinskoj javnosti daje temeljit uvid u suvremena dostignuća u biologiji, dijagnostici i terapiji jednog od najčešćih zloćudnih tumora u muškaraca. Ova je knjiga zapravo nastavak dubljega zadiranja u vrlo složenu problematiku toga kontroverznog i, kako ga je autor nazvao, najvarijabilnijeg zloćudnog tumora. Knjiga je podijeljena u 9 poglavlja s brojnim potpoglavljima, tako da su svi aspekti glavne teme iscrpno obrađeni. Valja istaknuti da je svako glavno poglavlje zajedno sa svojim potpoglavljima obogaćeno najnovijim svjetskim, ali i vlastitim spoznajama, rezultatima, kao i dilemama, što je sve izneseno kritički i popraćeno brojinim primjerima i recentnom literaturom. Osobita je vrijednost poglavlja vezanog uz molekularnu biologiju raka prostate jer se na toj razini kriju neki uzroci, ali i rješenja ovog kontroverznog tumora. Isto tako valja spomenuti brojne slike i tablice koji uvelike obogaćuju nesumnjivu vrijednost tekstualnog sadržaja cijele knjige. Veliku vrijednost knjizi daju i inozemni svjetski priznati stručnjaci koji su u svojim poglavljima opisali i predočili pojedine dijagnostičke i terapijske tehnike koje se u nas još ne primjenjuju. Knjiga će najprije korisno poslužiti urolozima, kliničkim onkolozima i drugim stručnjacima koji se bave tom problematikom, primjerice radiolozima, patolozima, molekularnim onkolozima, liječnicima obiteljske medicine i studentima medicine i, dakako, građanima koji će također doznati dragocjene podatke o tako čestom i toliko nepredvidivom zloćudnom tumoru.

Dodatne informacije

Izdavač Medicinska naklada
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter