Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Sigurnost i revizija informacijskih sustava u okruženju digitalne ekonomije

Sigurnost i revizija informacijskih sustava u okruženju digitalne ekonomije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-346-037-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M8132

Broj strana:

262

Težina:

499 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

63,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjige koje se, barem djelomice, dotiču područja informacijskih sustava i informacijskih tehnologija vrlo je nezahvalno, a toliko potrebno pisati. Nezahvalno, jer, kao rijetko koja grana znanosti, ali i kao rijetko koja djelatnost, informatika je vrlo propulzivna, a ritam promjena ili inovacija termina, područja ili tema gotovo svakodnevan. Osim toga, najčešće iz neznanja i neupućenosti informatika se često smatra samo tehničkom, pozadinskom strukom, bez izravna utjecaja i potpore suvremenom poslovanju, pa se, u takvim prilikama i od strane zagovornika takvoga stajališta, smatra da bi informatičke knjige trebale biti isključivo usmjerene opisu pojedinih alata, tehnologija, softvera.

Potrebno je pisati ovakve knjige jer se kvalitetnim tekstovima može ukazati na primjenu informatike u poslovanju i neispravnost njezina poistovjećivanja samo s tehnologijom. Također, tako se lakše prati stalna mijena informatike kao struke, djelatnosti i znanosti, a multidisciplinarnom pristupu i sistematizacijom iznošenja sadržaja pomaže se čitateljima pri širem sagledavanju teme i lakšemu svladavanju gradiva.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjige koje se, barem djelomice, dotiču područja informacijskih sustava i informacijskih tehnologija vrlo je nezahvalno, a toliko potrebno pisati. Nezahvalno, jer, kao rijetko koja grana znanosti, ali i kao rijetko koja djelatnost, informatika je vrlo propulzivna, a ritam promjena ili inovacija termina, područja ili tema gotovo svakodnevan. Osim toga, najčešće iz neznanja i neupućenosti informatika se često smatra samo tehničkom, pozadinskom strukom, bez izravna utjecaja i potpore suvremenom poslovanju, pa se, u takvim prilikama i od strane zagovornika takvoga stajališta, smatra da bi informatičke knjige trebale biti isključivo usmjerene opisu pojedinih alata, tehnologija, softvera. Potrebno je pisati ovakve knjige jer se kvalitetnim tekstovima može ukazati na primjenu informatike u poslovanju i neispravnost njezina poistovjećivanja samo s tehnologijom. Također, tako se lakše prati stalna mijena informatike kao struke, djelatnosti i znanosti, a multidisciplinarnom pristupu i sistematizacijom iznošenja sadržaja pomaže se čitateljima pri širem sagledavanju teme i lakšemu svladavanju gradiva.

Dodatne informacije

Izdavač Sveučilišta u Zagrebu Ekonomski fakultet Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Knjige koje bi vas mogle zanimati:

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter