Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

PHP i MySQL za dinamičke veb sajtove - bukvar za nestrpljive

PHP i MySQL za dinamičke veb sajtove - bukvar za nestrpljive

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Larry Ullman


ISBN:

978-86-7991-357-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K9824

Broj strana:

677

Težina:

842 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

52,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Knjige iz serije Bukvar za nestrpljive razvile su se kako bi omogućile da pronađete potrebne informacije i učite brzo i lako bez nervoze. One vas vode kroz zadatak uz pomoć korak po korak pristupa obezbjeđujući vam tačno ono što vam je potrebno kada vam zatreba! Ovi bukvari obezbeđuju brzo i lako dostupne informacije koje su vam potrebne, pomoću sadržaja i savjeta za rješavanje problema, koji vam pomažu da pronađete tačno ono što je potrebno da znate.

Ova knjiga vam donosi sve što je potrebno da znate kako biste dobili najviše od PHP-a i MySQL-a, vodi vas kroz osnovne zadatke korak po korak, pokazujući vam kako da: napravite čiste i pristupačne dinamičke veb sajtove, sa naprednim izgledom i u skladu sa standardima; razvijete programerske vještine i najbolju potrebnu praksu kako biste izradili privlačne dinamičke veb sajtove uz pomoć HTML oznaka u sprezi sa moćnim funkcijama PHP-a i MySQL-a.

  • Prevodilac: Jasna Gonda
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjige iz serije Bukvar za nestrpljive razvile su se kako bi omogućile da pronađete potrebne informacije i učite brzo i lako bez nervoze. One vas vode kroz zadatak uz pomoć korak po korak pristupa obezbjeđujući vam tačno ono što vam je potrebno kada vam zatreba! Ovi bukvari obezbeđuju brzo i lako dostupne informacije koje su vam potrebne, pomoću sadržaja i savjeta za rješavanje problema, koji vam pomažu da pronađete tačno ono što je potrebno da znate. Ova knjiga vam donosi sve što je potrebno da znate kako biste dobili najviše od PHP-a i MySQL-a, vodi vas kroz osnovne zadatke korak po korak, pokazujući vam kako da: napravite čiste i pristupačne dinamičke veb sajtove, sa naprednim izgledom i u skladu sa standardima; razvijete programerske vještine i najbolju potrebnu praksu kako biste izradili privlačne dinamičke veb sajtove uz pomoć HTML oznaka u sprezi sa moćnim funkcijama PHP-a i MySQL-a.

Dodatne informacije

Izdavač CET
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter