Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Naučite jQuery 3, prevod V izdanja

Naučite jQuery 3, prevod V izdanja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7310-516-1

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M8329

Broj strana:

424

Težina:

720 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

42,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ako ste veb programer i želite da kreirate veb aplikacije koje dobro izgledaju, koje su efikasne, imaju bogat korisnički interfejs i integrišu se bez problema sa bilo kojim pozadinskim prikazom pomoću AJAX-a, onda je ova knjiga idealna za vas. Prikazaćemo vam kako možete da integrišete jQuery 3.0 u veb stranice, da izbegnete kompleksan JavaScript kod, da kreirate fantastične efekte animacije za veb aplikacije i da kreirate besprekorne aplikacije.

Knjiga počinje opisom konfiguracije i prilagođavanja jQuery okruženja i upoznavanjem DOM manipulacije. Zatim ćemo istražiti napredne animacije za rukovanje događajima, kreiranje optimizovanog korisničkog interfejsa i izgradnju korisnih nezavisnih dodatnih modula. Takođe ćete naučiti kako se jQuery integriše sa omiljenim pozadinskim radnim okvirom.

Iz ove knjige ćete takođe saznati kako ECMAScript 6 funkcije utiču na proces veb programiranja pomoću jQuerya. Istražićemo detaljno kako se upotrebljavaju novi JavaScript promisi koji su predstavljeni i nove API-je animacije u jQueryu 3.0, zajedno sa primerima koda i primerima.

Do kraja knjige moći ćete uspešno da kreirate potpuno funkcionalnu i efikasnu veb aplikaciju i efikasno koristite sve nove funkcije jQuerya 3.0.

Kreirajte efikasne i pametne veb aplikacije koristeći jQuery 3 sa ovim praktičnim vodičem korak-po-korak.

Zahvaljujući ovoj knjizi, naučićete:

- da kreirate prilagođene interaktivne elemente za vaše veb projekte
- da otkrijete kako da kreirate najbolji korisnički interfejs za veb aplikacije
- da upotrebljavate selektore na različite načite da biste dobili sve što želite sa stranice kada vam je to potrebno
- da koristite master događaje da biste „oživeli“ veb stranice
- da dodajete smisao akcijama pomoću različitih efekata animacije
- da otkrivate najnovije funkcije koje su dostupne u jQueryu, koristeći najnovije izdanje ove neverovatno popularne knjige
- da koristite jQuery npm pakete

  • Prevodilac: Slavica Prudkov
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ako ste veb programer i želite da kreirate veb aplikacije koje dobro izgledaju, koje su efikasne, imaju bogat korisnički interfejs i integrišu se bez problema sa bilo kojim pozadinskim prikazom pomoću AJAX-a, onda je ova knjiga idealna za vas. Prikazaćemo vam kako možete da integrišete jQuery 3.0 u veb stranice, da izbegnete kompleksan JavaScript kod, da kreirate fantastične efekte animacije za veb aplikacije i da kreirate besprekorne aplikacije. Knjiga počinje opisom konfiguracije i prilagođavanja jQuery okruženja i upoznavanjem DOM manipulacije. Zatim ćemo istražiti napredne animacije za rukovanje događajima, kreiranje optimizovanog korisničkog interfejsa i izgradnju korisnih nezavisnih dodatnih modula. Takođe ćete naučiti kako se jQuery integriše sa omiljenim pozadinskim radnim okvirom. Iz ove knjige ćete takođe saznati kako ECMAScript 6 funkcije utiču na proces veb programiranja pomoću jQuerya. Istražićemo detaljno kako se upotrebljavaju novi JavaScript promisi koji su predstavljeni i nove API-je animacije u jQueryu 3.0, zajedno sa primerima koda i primerima. Do kraja knjige moći ćete uspešno da kreirate potpuno funkcionalnu i efikasnu veb aplikaciju i efikasno koristite sve nove funkcije jQuerya 3.0. Kreirajte efikasne i pametne veb aplikacije koristeći jQuery 3 sa ovim praktičnim vodičem korak-po-korak. Zahvaljujući ovoj knjizi, naučićete: - da kreirate prilagođene interaktivne elemente za vaše veb projekte - da otkrijete kako da kreirate najbolji korisnički interfejs za veb aplikacije - da upotrebljavate selektore na različite načite da biste dobili sve što želite sa stranice kada vam je to potrebno - da koristite master događaje da biste „oživeli“ veb stranice - da dodajete smisao akcijama pomoću različitih efekata animacije - da otkrivate najnovije funkcije koje su dostupne u jQueryu, koristeći najnovije izdanje ove neverovatno popularne knjige - da koristite jQuery npm pakete

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter