Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Photoshop CS5 - 100 saveta i trikova

Photoshop CS5 - 100 saveta i trikova

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7310-471-3

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9776

Broj strana:

170

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Photoshop CS5 nudi puno novih funkcija i poboljšanja koja će vam olakšati posao.
Knjiga Photoshop CS5 je namenjena svim korisnicima jer ćemo se mi potruditi da objasnimo kada i zbog čega da koristite određene funkcije programa i da vam učenje pretvorimo u uživanje.
U ovoj knjizi nema nevažnih stvari već ćemo se fokusirati na to da vam pokažemo kako da uradite razne stvari da biste modifikovali, retuširali i obradili vaše fotografije i radove.
U ovoj knjizi možete da saznate nešto više o novim funkcijama Photoshopa CS5, tehnikama za izoštravanje fotografija i pripremi slika za web i štampu. Otkrićemo vam tajne retuširanja, korigovanja boje i još puno korisnih funkcija.
U prvom i drugom poglavlju otkrićete šta je novo u Photoshopu CS5 i predstavićemo vam novi interfejs i osnove rada u ovom programu.
Nakon što savladate osnove rada možete da započnete sa retuširanjem fotografija da bi vaše slike bile savršene. Naravno, da bi fotografije i vaši radovi bili savršeni, potrebno je dodatno obraditi fotografije, o čemu možete da naučite više u četvrtom poglavlju ove knjige.
Da biste ubrzali posao možete da naučite kako da kreirate i koristite akcije, droplete i skriptove, u šestom poglavlju ove knjige.
Zašto da vaše fotografije i radovi budu obični? Dopustite da vam pomognemo da ih učinite boljim.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Photoshop CS5 nudi puno novih funkcija i poboljšanja koja će vam olakšati posao. Knjiga Photoshop CS5 je namenjena svim korisnicima jer ćemo se mi potruditi da objasnimo kada i zbog čega da koristite određene funkcije programa i da vam učenje pretvorimo u uživanje. U ovoj knjizi nema nevažnih stvari već ćemo se fokusirati na to da vam pokažemo kako da uradite razne stvari da biste modifikovali, retuširali i obradili vaše fotografije i radove. U ovoj knjizi možete da saznate nešto više o novim funkcijama Photoshopa CS5, tehnikama za izoštravanje fotografija i pripremi slika za web i štampu. Otkrićemo vam tajne retuširanja, korigovanja boje i još puno korisnih funkcija. U prvom i drugom poglavlju otkrićete šta je novo u Photoshopu CS5 i predstavićemo vam novi interfejs i osnove rada u ovom programu. Nakon što savladate osnove rada možete da započnete sa retuširanjem fotografija da bi vaše slike bile savršene. Naravno, da bi fotografije i vaši radovi bili savršeni, potrebno je dodatno obraditi fotografije, o čemu možete da naučite više u četvrtom poglavlju ove knjige. Da biste ubrzali posao možete da naučite kako da kreirate i koristite akcije, droplete i skriptove, u šestom poglavlju ove knjige. Zašto da vaše fotografije i radovi budu obični? Dopustite da vam pomognemo da ih učinite boljim.

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter