Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

OpenOffice 2 brzo i lako

OpenOffice 2 brzo i lako

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-7310-367-3

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K0622

Broj strana:

131

Težina:

267 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

Redovna Cijena: 5,50 KM

Snižena cijena: 3,00 KM

na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

OpenOffice.org 2.0 je kancelarijski paket programa koji ćete vrlo brzo zavoljeti. Postoje tri razloga zbog kojih bi trebalo da probate OpenOffice.org 2.0. OpenOffice.org 2.0 je otvorenog koda, što znači da je besplatan za kućnu i poslovnu upotrebu.

OpenOffice.org 2.0 može da uradi sve što može i Microsoft Office, uključujući otvaranje i modifikovanje izvornih Microsoft Office fajlova. Ako ste već radili u Microsoft Office-u, neće vam biti teško da se prebacite na OpenOffice.org 2.0. Zahvaljujući ovim pogodnostima OpenOffice.org 2.0 je preveden na više od 30 jezika i dostupan je na svim glavnim računarskim platformama - Microsoft Windows, GNU/Linux, Mac OS XX11 i Solaris.

U ovoj knjizi naći ćete detaljne opise rada u četiri ključna programa OpenOffice.orga 2.0 i onih njihovih funkcija koje ćete najčešće koristiti u svakodnevnom radu.

Zato vas pozivamo da uplovite sa nama u svijet OpenOffice.org-a 2.0 i saznajte zašto se sve više kompanija i državnih ustanova opredeljuje za njega.

Knjiga sadrži sledeća poglavlja:

1. Uopšteno o OpenOffice.org-u 2.0
2. OpenOffice.org Writer
3. OpenOffice.org Calc
4. OpenOffice.org Impress
5. OpenOffice.org Draw
6. Razmena podataka između programa

  • Edicija: Kompjuter u džepu
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

OpenOffice.org 2.0 je kancelarijski paket programa koji ćete vrlo brzo zavoljeti. Postoje tri razloga zbog kojih bi trebalo da probate OpenOffice.org 2.0. OpenOffice.org 2.0 je otvorenog koda, što znači da je besplatan za kućnu i poslovnu upotrebu. OpenOffice.org 2.0 može da uradi sve što može i Microsoft Office, uključujući otvaranje i modifikovanje izvornih Microsoft Office fajlova. Ako ste već radili u Microsoft Office-u, neće vam biti teško da se prebacite na OpenOffice.org 2.0. Zahvaljujući ovim pogodnostima OpenOffice.org 2.0 je preveden na više od 30 jezika i dostupan je na svim glavnim računarskim platformama - Microsoft Windows, GNU/Linux, Mac OS XX11 i Solaris. U ovoj knjizi naći ćete detaljne opise rada u četiri ključna programa OpenOffice.orga 2.0 i onih njihovih funkcija koje ćete najčešće koristiti u svakodnevnom radu. Zato vas pozivamo da uplovite sa nama u svijet OpenOffice.org-a 2.0 i saznajte zašto se sve više kompanija i državnih ustanova opredeljuje za njega. Knjiga sadrži sledeća poglavlja: 1. Uopšteno o OpenOffice.org-u 2.0 2. OpenOffice.org Writer 3. OpenOffice.org Calc 4. OpenOffice.org Impress 5. OpenOffice.org Draw 6. Razmena podataka između programa

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter