Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Windows 8 - Kao od šale

Windows 8 - Kao od šale

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788679913647

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K9465

Broj strana:

413

Težina:

660 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Windows 8 Kao od šale pomaže da bez muke i na ugodan način naučite osnovna svojstva Windowsa 8. Cilj knjige je da pruži solidnu bazu za svakodnevno korišćenje svojstava koja su potrebna za bolje, produktivnije, ali i zabavnije korišćenje računara i operativnog sistema Windows 8.Prvo poglavlje „Šta je novo u Windowsu 8“ obezbeđuje brzi pregled najvažnijih novih svojstava u Windowsu 8. Ako ovu knjigu čitate isključivo da biste saznali šta je novo i različito, počnite odavde i pratite reference za poglavlja sa više informacija.
Drugo poglavlje Nadogradnja na Windows 8 dizajnirano je za korisnike Windowsa 7 ili ranijih verzija koji se nadograđuju na Windows 8. Ovo poglavlje obrađuje ovaj proces i pomaže Vam da prilikom nadogradnje napravite najbolji izbor.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Windows 8 Kao od šale pomaže da bez muke i na ugodan način naučite osnovna svojstva Windowsa 8. Cilj knjige je da pruži solidnu bazu za svakodnevno korišćenje svojstava koja su potrebna za bolje, produktivnije, ali i zabavnije korišćenje računara i operativnog sistema Windows 8.Prvo poglavlje „Šta je novo u Windowsu 8“ obezbeđuje brzi pregled najvažnijih novih svojstava u Windowsu 8. Ako ovu knjigu čitate isključivo da biste saznali šta je novo i različito, počnite odavde i pratite reference za poglavlja sa više informacija. Drugo poglavlje Nadogradnja na Windows 8 dizajnirano je za korisnike Windowsa 7 ili ranijih verzija koji se nadograđuju na Windows 8. Ovo poglavlje obrađuje ovaj proces i pomaže Vam da prilikom nadogradnje napravite najbolji izbor.

Dodatne informacije

Izdavač CET
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter