Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Linux na radnom mestu

Linux na radnom mestu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-7555-222-X

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3481

Broj strana:

320

Težina:

423 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Dobro došli u Linux i grafičko okruženje KDE! Ako ste se za besplatan operativni sistem Linux opredjelili poslije rada u ostalim postojećim operativnim sistemima, vjerovatno se već snalazite u svakodnevnim kancelarijskim poslovima. Međutim, bilo da imate izvjesnog iskustva u radu s računarima, ili vam je ta oblast potpuno nova, Linux na radnom mjestu je pravi izbor jer ne zahtjeva nikakvo predznanje. Knjigu je napisao tim priznatih stručnjaka iz časopisa Linux Journal koji vas jednostavnim i jasnim primjerima vode kroz raznovrsne Linuxove programe.

Upoznaćete se s poslovnim paketima OpenOffice i StarOffice za pripremu dokumenata i izradu tabela, grafikona i prezentacija. Savladaćete obradu slika pomoću grafičkih programa, kao što su Draw i GIMP. Obrađeni su i rad sa elektronskom poštom, povezivanje na Internet, pristup diskusionim grupama, izrada Web stranica. Naučićete i da organizujete svakodnevne zadatke pomoću programa za upravljanje ličnim informacijama, kalendara i liste poslova.

Uz malo prakse, brzo ćete postati efikasni i uvidjeti moć i pouzdanost operativnog sistema Linux.

  • Originalni naziv: Linux in the Workplace...
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2003
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 168x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Dobro došli u Linux i grafičko okruženje KDE! Ako ste se za besplatan operativni sistem Linux opredjelili poslije rada u ostalim postojećim operativnim sistemima, vjerovatno se već snalazite u svakodnevnim kancelarijskim poslovima. Međutim, bilo da imate izvjesnog iskustva u radu s računarima, ili vam je ta oblast potpuno nova, Linux na radnom mjestu je pravi izbor jer ne zahtjeva nikakvo predznanje. Knjigu je napisao tim priznatih stručnjaka iz časopisa Linux Journal koji vas jednostavnim i jasnim primjerima vode kroz raznovrsne Linuxove programe. Upoznaćete se s poslovnim paketima OpenOffice i StarOffice za pripremu dokumenata i izradu tabela, grafikona i prezentacija. Savladaćete obradu slika pomoću grafičkih programa, kao što su Draw i GIMP. Obrađeni su i rad sa elektronskom poštom, povezivanje na Internet, pristup diskusionim grupama, izrada Web stranica. Naučićete i da organizujete svakodnevne zadatke pomoću programa za upravljanje ličnim informacijama, kalendara i liste poslova. Uz malo prakse, brzo ćete postati efikasni i uvidjeti moć i pouzdanost operativnog sistema Linux.

Dodatne informacije

Izdavač Mikro knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter