Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Linux+

Linux+

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-7310-346-0

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K0500

Broj strana:

592

Težina:

749 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

57,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ovo je knjiga koja vam je potrebna za pripremu CompTIA Linux + ispita, XK0-002. Ovaj studijski vodič je pripremljen tako da odgovara svim potrebama kandidata koji žele da polažu ovaj ispit. Pored konzistentnog i pristupačnog načina izlaganja instrukcija, što je Sybexu donijelo reputaciju vodećeg izdavača u oblasti studijskih vodiča za samoobrazovanje ova knjiga pruža jasne i koncizne informacije o konfigurisanju i administriranju sistema Linux, praktične primere iz stvarnog radnog iskustva, softver za pripremu ispita uključujući ispitni mehanizam prilagođen upotrebi na obje platforme Windows i Linux, kao i elektronske fleš kartice.

Takođe, u ovoj knjizi ćete naći objašnjenja ključnih tema, uključujući:

- Određivanje hardverskih zahteva
- Konfigurisanje klijentskih mrežnih servisa
- Upravljanje uređajima za smeštanje podataka i sistemima fajlova
- Uspostavljanje bezbednosnih zahteva
- Praćenje i rešavanje problema
- Pravljenje procedura i dokumentacije

O autoru
Roderick W. Smith je ekspert u oblasti Linux umrežavanja i autor je nekoliko knjiga, uključujući Linux Power Tools, takođe u izdanju Sybexa.

Ova knjiga je odobrena kao CompTIA Authorized Quality Curriculum - CAQC (CompTIA autorizovan nastavni program). Pomoću CAQC materijala studenti stiču brojne prednosti, uključujući potpunu pokrivenost svih ispitnih tema, implementaciju važnih principa, kao i preglede koji pomažu studentima da se u potpunosti spreme za dati ispit.

Saržaj CD-a

Provjera znanja: provjerite svoje znanje pomoću naprednog ispitnog softvera koji može da se izvršava na obje platforme, Windows i Linux.

Elektronske fleš kartice: učvrstite svoje znanje pomoću fleš kartica koje možete da pokreneta sa PC-ja, džepnog PC-ja ili Palm računara.

Knjiga na englesnom jeziku u .pdf formatu: Čitava knjiga na engleskom jeziku u PDF formatu, sa mogućnostima pretraživanja i štampanja.

Kratak sadržaj
Uvod
Test procene predznanja
Poglavlje 1: Instalacija Linuxa
Poglavlje 2: Komande u tekstualnom režimu
Poglavlje 3: Upravljanje korisnicima
Poglavlje 4: Upravljanje diskom
Poglavlje 5: Upravljanje paketima i procesima
Poglavlje 6: Umrežavanje
Poglavlje 7: Bezbednost
Poglavlje 8: Sistemska dokumentacija
Poglavlje 9: Hardver
Rečnik
Indeks

  • Prevodilac: Radomir Prodanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165X235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovo je knjiga koja vam je potrebna za pripremu CompTIA Linux + ispita, XK0-002. Ovaj studijski vodič je pripremljen tako da odgovara svim potrebama kandidata koji žele da polažu ovaj ispit. Pored konzistentnog i pristupačnog načina izlaganja instrukcija, što je Sybexu donijelo reputaciju vodećeg izdavača u oblasti studijskih vodiča za samoobrazovanje ova knjiga pruža jasne i koncizne informacije o konfigurisanju i administriranju sistema Linux, praktične primere iz stvarnog radnog iskustva, softver za pripremu ispita uključujući ispitni mehanizam prilagođen upotrebi na obje platforme Windows i Linux, kao i elektronske fleš kartice. Takođe, u ovoj knjizi ćete naći objašnjenja ključnih tema, uključujući: - Određivanje hardverskih zahteva - Konfigurisanje klijentskih mrežnih servisa - Upravljanje uređajima za smeštanje podataka i sistemima fajlova - Uspostavljanje bezbednosnih zahteva - Praćenje i rešavanje problema - Pravljenje procedura i dokumentacije O autoru Roderick W. Smith je ekspert u oblasti Linux umrežavanja i autor je nekoliko knjiga, uključujući Linux Power Tools, takođe u izdanju Sybexa. Ova knjiga je odobrena kao CompTIA Authorized Quality Curriculum - CAQC (CompTIA autorizovan nastavni program). Pomoću CAQC materijala studenti stiču brojne prednosti, uključujući potpunu pokrivenost svih ispitnih tema, implementaciju važnih principa, kao i preglede koji pomažu studentima da se u potpunosti spreme za dati ispit. Saržaj CD-a Provjera znanja: provjerite svoje znanje pomoću naprednog ispitnog softvera koji može da se izvršava na obje platforme, Windows i Linux. Elektronske fleš kartice: učvrstite svoje znanje pomoću fleš kartica koje možete da pokreneta sa PC-ja, džepnog PC-ja ili Palm računara. Knjiga na englesnom jeziku u .pdf formatu: Čitava knjiga na engleskom jeziku u PDF formatu, sa mogućnostima pretraživanja i štampanja. Kratak sadržaj Uvod Test procene predznanja Poglavlje 1: Instalacija Linuxa Poglavlje 2: Komande u tekstualnom režimu Poglavlje 3: Upravljanje korisnicima Poglavlje 4: Upravljanje diskom Poglavlje 5: Upravljanje paketima i procesima Poglavlje 6: Umrežavanje Poglavlje 7: Bezbednost Poglavlje 8: Sistemska dokumentacija Poglavlje 9: Hardver Rečnik Indeks

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter