Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

ECDL4: udžbenik za kurs Microsoft Office XP

ECDL4: udžbenik za kurs Microsoft Office XP

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-7555-277-7

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3458

Broj strana:

776

Težina:

1010 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

50,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

ECDL (European Computer Driving Licence) međunarodno je priznat sertifikat o poznavanju rada na računaru i objektivan dokaz da je vlasnik sertifikata dostigao standardni nivo poznavanja poslovnih aplikacija. Poslodavci sve češće zahtjevaju sertifikat ECDL kao dokaz uspješno završenog kursa ili kada zapošljavaju novo osoblje koje treba da poznaje rad na računaru.

Udžbenik obrađuje četvrtu verziju ECDL kursa (ECDL4) i obuhvata svih sedam modula o upotrebi najpopularnijeg Microsoftovog poslovnog softvera - Windows XP, Office XP i Internet Explorer 6. Knjiga sadrži sve što je polazniku kursa potrebno da potpuno shvati opisane teme, primjeni ih u praksi i potom položi ECDL ispite. Zahvaljujući autorima - iskusnim predavačima Brendanu Muneliju i Polu Holdenu - knjiga je jasan, jednostavan i postupan vodič kroz sve ECDL module.

Posebni kvaliteti knjige:

- Osnovni računarski termini i koncepti objašnjeni su razumljivim jezikom.

- Više od 700 slika ekrana i ilustracija - sa primjerima na srpskom jeziku - vode čitaoca kroz Microsoftov Windows XP i aplikacije iz paketa Office.

- Objašnjenja su postupna i zasnivaju se na primjerima svakodnevnih poslova.

- Prečice i savjeti potiču iz praktičnog iskustva profesionalaca.

- Na kraju svakog poglavlja dat je sažetak važnih informacija.

- Sadrži 285 vježbi koje se lako prate u samostalnom radu.

Sve što polazniku kursa treba da bi stekao potrebnu računarsku pismenost i položio ECDL ispite, sakupljeno u jednoj knjizi!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 168x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

ECDL (European Computer Driving Licence) međunarodno je priznat sertifikat o poznavanju rada na računaru i objektivan dokaz da je vlasnik sertifikata dostigao standardni nivo poznavanja poslovnih aplikacija. Poslodavci sve češće zahtjevaju sertifikat ECDL kao dokaz uspješno završenog kursa ili kada zapošljavaju novo osoblje koje treba da poznaje rad na računaru. Udžbenik obrađuje četvrtu verziju ECDL kursa (ECDL4) i obuhvata svih sedam modula o upotrebi najpopularnijeg Microsoftovog poslovnog softvera - Windows XP, Office XP i Internet Explorer 6. Knjiga sadrži sve što je polazniku kursa potrebno da potpuno shvati opisane teme, primjeni ih u praksi i potom položi ECDL ispite. Zahvaljujući autorima - iskusnim predavačima Brendanu Muneliju i Polu Holdenu - knjiga je jasan, jednostavan i postupan vodič kroz sve ECDL module. Posebni kvaliteti knjige: - Osnovni računarski termini i koncepti objašnjeni su razumljivim jezikom. - Više od 700 slika ekrana i ilustracija - sa primjerima na srpskom jeziku - vode čitaoca kroz Microsoftov Windows XP i aplikacije iz paketa Office. - Objašnjenja su postupna i zasnivaju se na primjerima svakodnevnih poslova. - Prečice i savjeti potiču iz praktičnog iskustva profesionalaca. - Na kraju svakog poglavlja dat je sažetak važnih informacija. - Sadrži 285 vježbi koje se lako prate u samostalnom radu. Sve što polazniku kursa treba da bi stekao potrebnu računarsku pismenost i položio ECDL ispite, sakupljeno u jednoj knjizi!

Dodatne informacije

Izdavač Mikro knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter