Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

Objektno-orijentisan JavaScript treće izdanje

Objektno-orijentisan JavaScript treće izdanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7310-519-2

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M8336

Broj strana:

496

Težina:

896 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

47,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Objektno-orijentisani JavaScript (treće izdanje)

Naučite sve što treba da znate o objektno-orijentisanom JavaScriptu pomoću ovog sveobuhvatnog vodiča! Uđite u svet najsavremenijeg programiranja!

JavaScript je objektno-orijentisani programski jezik koji se koristi za razvoj veb sajtova. Veb stranice se danas prave po obrascu koji se sastoji od tri jasno prepoznatljiva dela: sadržaja (HTML), prezentacije (CSS) i ponašanja (JavaScript). JavaScript predstavlja važan „stub“ u ovom obrascu i služi za pokretanje veb stranica.

Ova knjiga će podići vaše JavaScript veštine na novi nivo sofisticiranosti i pripremiće vas za putovanje kroz profesionalno veb programiranje. Novo izdanje knjige za jezik ES6 pokriva sve što je potrebno da biste otkrili moć objektno-orijentisanog programiranja u JavaScriptu dok pravite profesionalne veb aplikacije. Knjiga počinje osnovama objektno-orijentisanog programiranja u JavaScriptu, a zatim se postepeno prelazi na korišćenje funkcija, objekata i prototipa za izradu čistijih, održivijih i bržih programa koji su kompatibilni sa drugim programima i bibliotekama.

Na kraju knjige ćete naučiti kako da uključite objektno-orijentisanje programiranje u radni tok veb programiranja da biste napravili profesionalne JavaScript aplikacije.

Šta ćete naučiti?

- Primenite objektno-orijentisano programiranje u JavaScript okruženju.
- Potpuno ovladajte korišćenjem JavaScript konzole.
- Napravite čistije i brže programe koji su kompatibilni sa drugim programima i bibliotekama.
- Upoznajte iteratore i generatore - nove funkcije koje su dodate u jezik ES6.
- Otkrijte kako se pišu Arrow funkcije jezika ECMASCript 6.
- Naučite kako da koristite objekte u Google Chrome programerskim alatkama.
- Upotrebite kombinaciju prototipnog nasleđivanja i kopiranja svojstava u radnom toku.
- Primenite tehnike reaktivnog programiranja dok pišete program u JavaScriptu.

  • Prevodilac: Biljana Tešić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Objektno-orijentisani JavaScript (treće izdanje) Naučite sve što treba da znate o objektno-orijentisanom JavaScriptu pomoću ovog sveobuhvatnog vodiča! Uđite u svet najsavremenijeg programiranja! JavaScript je objektno-orijentisani programski jezik koji se koristi za razvoj veb sajtova. Veb stranice se danas prave po obrascu koji se sastoji od tri jasno prepoznatljiva dela: sadržaja (HTML), prezentacije (CSS) i ponašanja (JavaScript). JavaScript predstavlja važan „stub“ u ovom obrascu i služi za pokretanje veb stranica. Ova knjiga će podići vaše JavaScript veštine na novi nivo sofisticiranosti i pripremiće vas za putovanje kroz profesionalno veb programiranje. Novo izdanje knjige za jezik ES6 pokriva sve što je potrebno da biste otkrili moć objektno-orijentisanog programiranja u JavaScriptu dok pravite profesionalne veb aplikacije. Knjiga počinje osnovama objektno-orijentisanog programiranja u JavaScriptu, a zatim se postepeno prelazi na korišćenje funkcija, objekata i prototipa za izradu čistijih, održivijih i bržih programa koji su kompatibilni sa drugim programima i bibliotekama. Na kraju knjige ćete naučiti kako da uključite objektno-orijentisanje programiranje u radni tok veb programiranja da biste napravili profesionalne JavaScript aplikacije. Šta ćete naučiti? - Primenite objektno-orijentisano programiranje u JavaScript okruženju. - Potpuno ovladajte korišćenjem JavaScript konzole. - Napravite čistije i brže programe koji su kompatibilni sa drugim programima i bibliotekama. - Upoznajte iteratore i generatore - nove funkcije koje su dodate u jezik ES6. - Otkrijte kako se pišu Arrow funkcije jezika ECMASCript 6. - Naučite kako da koristite objekte u Google Chrome programerskim alatkama. - Upotrebite kombinaciju prototipnog nasleđivanja i kopiranja svojstava u radnom toku. - Primenite tehnike reaktivnog programiranja dok pišete program u JavaScriptu.

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter