Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Macromedia Flash 8 - Professional

Macromedia Flash 8 - Professional

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7310-354-9

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K2329

Broj strana:

624

Težina:

900 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

40,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Volite li učiti kroz rad? Jesu li vam priručnici dosadni i izazivaju li u vama žudnju za primjerima iz stvarnog svijeta? Želite li dobru obuku, koja pruža više nego teorija i referentni materijali? Ako je tako, onda je ovo prava knjiga za vas.

Ovaj praktični priručnik, zajedno sa savjetima iskusnih stručnjaka i detaljnim ilustracijama, naučit će vas najnovijim tehnikama za izradu Flash animacija i interaktivnih datoteka. Korisnici inačica Flash Basic 8 i Flash Professional 8 naučit će kako koristiti glavne značajke ovog moćnog programa za izradu vektorskih animacija. Uvozit ćete rastersku grafiku, zvuk i video kako biste Flash projekte učinili atraktivnijim. Dodat ćete im i dozu interaktivnosti i dinamike koristeći ActionScript, komponente i metode.

Pored svega toga, naučit ćete kako koristiti nove značajke u Flashu Professional 8, uključujući crtanje objekata, filtere, načine stapanja, FlashType, ScriptAssist i mnoge druge. Popraćena CD-om sa datotekema za vježbu, ova knjiga će vam sigurno pomoći da za kratko vrijeme svladate sve bitne detalje izrade Flash animacija.

O autoru:
James Gonzalez je profesor računalnih aplikacija i digitalnih komunikacija na College of Marin u okolici San Francisca u Kaliforniji gdje drži tečajeve o dizajniranju interaktivnih medija, eLearningu i Web tehnologijama. Trenutačno se bavi primjenom digitalnih medija u mrežnom obrazovnom okruženju. Ima više od 16 godina iskustva u područjima dizajna, razvoja, implementacije i evaluacije obrazovnih programa. Diljem SAD-a vodio je tečajeve o upotrebi multimedijalnog softvera i njegovoj primjeni u obrazovnom sustavu te je objavio brojne radove na tu temu. Kada ne predaje ili piše, pruža konzultantske ili tehničke usluge za primjenu multimedijalnih i telekomunikacijskih tehnologija u obrazovanju.

  • Originalni naziv: Macromedia Flash 8 -...
  • Prevodilac: Mirko novaković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Volite li učiti kroz rad? Jesu li vam priručnici dosadni i izazivaju li u vama žudnju za primjerima iz stvarnog svijeta? Želite li dobru obuku, koja pruža više nego teorija i referentni materijali? Ako je tako, onda je ovo prava knjiga za vas. Ovaj praktični priručnik, zajedno sa savjetima iskusnih stručnjaka i detaljnim ilustracijama, naučit će vas najnovijim tehnikama za izradu Flash animacija i interaktivnih datoteka. Korisnici inačica Flash Basic 8 i Flash Professional 8 naučit će kako koristiti glavne značajke ovog moćnog programa za izradu vektorskih animacija. Uvozit ćete rastersku grafiku, zvuk i video kako biste Flash projekte učinili atraktivnijim. Dodat ćete im i dozu interaktivnosti i dinamike koristeći ActionScript, komponente i metode. Pored svega toga, naučit ćete kako koristiti nove značajke u Flashu Professional 8, uključujući crtanje objekata, filtere, načine stapanja, FlashType, ScriptAssist i mnoge druge. Popraćena CD-om sa datotekema za vježbu, ova knjiga će vam sigurno pomoći da za kratko vrijeme svladate sve bitne detalje izrade Flash animacija. O autoru: James Gonzalez je profesor računalnih aplikacija i digitalnih komunikacija na College of Marin u okolici San Francisca u Kaliforniji gdje drži tečajeve o dizajniranju interaktivnih medija, eLearningu i Web tehnologijama. Trenutačno se bavi primjenom digitalnih medija u mrežnom obrazovnom okruženju. Ima više od 16 godina iskustva u područjima dizajna, razvoja, implementacije i evaluacije obrazovnih programa. Diljem SAD-a vodio je tečajeve o upotrebi multimedijalnog softvera i njegovoj primjeni u obrazovnom sustavu te je objavio brojne radove na tu temu. Kada ne predaje ili piše, pruža konzultantske ili tehničke usluge za primjenu multimedijalnih i telekomunikacijskih tehnologija u obrazovanju.

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter