Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

ECDL 5.0 Modul 7: Internet i komunikacija Windows Internet Explorer 8 Microsoft Office Outlook 2007

ECDL 5.0 Modul 7: Internet i komunikacija Windows Internet Explorer 8 Microsoft Office Outlook 2007

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7555-354-0

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3457

Broj strana:

240

Težina:

420 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,70 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Udžbenik za sticanje početnog i srednjeg nivoa znanja o Internetu i komunikaciji u programima Windows Internet Explorer 8 i Microsoft Office Outlook 2007, instaliranim pod operativnim sistemom Windows 7. Knjiga je pisana prema nastavnom planu za Modul 7 evropskog sertifikacionog ispita ECDL, verzija 5.0.

Nastavni plan za ECDL Modul 7 - Internet i komunikacija, podjeljen je na dva djela. U prvom djelu, Internet, od kandidata se zahtjeva poznavanje Interneta i čitača Weba. Kandidat bi trebalo da razumije šta je Internet i poznaje uobičajene pojmove vezane za njega, obavlja svakodnevne zadatke pregledanja Web sadržaja, uključujući podešavanje čitača Weba, traži informacije, popuni i pošalje obrazac na Webu, snimi Web stranu i datoteke preuzete s Weba, te kopira sadržaj s Weba u dokument.

U drugom djelu, Komunikacija, od kandidata se traži da razumije koncepte elektronske pošte i da poznaje druge mogućnosti komunikacije. Kandidat treba da nauči šta je elektronska pošta i poznaje njene prednosti i nedostatke, da bude upoznat s drugim opcijama komunikacije, primjenjuje pravila primjerenog ophođenja na mreži i bezbjedonosna pravila prilikom korištenja elektronske pošte, sastavi elektronsku poruku, provjeri pravopisnu ispravnost i pošalje poruku, odgovori na poruku, proslijedi je dalje, radi s prilozima i odštampa poruku, poznaje načine za povećanje produktivnosti u radu s programom za e-poštu, organizuje e-poštu i upravlja njome.

Pored toga što pomaže kandidatima da se lakše pripreme za polaganje ispita za sertifikat ECDL, ovo je odličan udžbenik za sve one koji hoće da savladaju i koriste Windows Internet Explorer 8 i Microsoft Office Outlook 2007, bez obzira na to pod kojim su operativnim sistemom instalirani.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 162x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Udžbenik za sticanje početnog i srednjeg nivoa znanja o Internetu i komunikaciji u programima Windows Internet Explorer 8 i Microsoft Office Outlook 2007, instaliranim pod operativnim sistemom Windows 7. Knjiga je pisana prema nastavnom planu za Modul 7 evropskog sertifikacionog ispita ECDL, verzija 5.0. Nastavni plan za ECDL Modul 7 - Internet i komunikacija, podjeljen je na dva djela. U prvom djelu, Internet, od kandidata se zahtjeva poznavanje Interneta i čitača Weba. Kandidat bi trebalo da razumije šta je Internet i poznaje uobičajene pojmove vezane za njega, obavlja svakodnevne zadatke pregledanja Web sadržaja, uključujući podešavanje čitača Weba, traži informacije, popuni i pošalje obrazac na Webu, snimi Web stranu i datoteke preuzete s Weba, te kopira sadržaj s Weba u dokument. U drugom djelu, Komunikacija, od kandidata se traži da razumije koncepte elektronske pošte i da poznaje druge mogućnosti komunikacije. Kandidat treba da nauči šta je elektronska pošta i poznaje njene prednosti i nedostatke, da bude upoznat s drugim opcijama komunikacije, primjenjuje pravila primjerenog ophođenja na mreži i bezbjedonosna pravila prilikom korištenja elektronske pošte, sastavi elektronsku poruku, provjeri pravopisnu ispravnost i pošalje poruku, odgovori na poruku, proslijedi je dalje, radi s prilozima i odštampa poruku, poznaje načine za povećanje produktivnosti u radu s programom za e-poštu, organizuje e-poštu i upravlja njome. Pored toga što pomaže kandidatima da se lakše pripreme za polaganje ispita za sertifikat ECDL, ovo je odličan udžbenik za sve one koji hoće da savladaju i koriste Windows Internet Explorer 8 i Microsoft Office Outlook 2007, bez obzira na to pod kojim su operativnim sistemom instalirani.

Dodatne informacije

Izdavač Mikro knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter