Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

C# 8 i .NET Core 3 moderno međuplatformsko programiranje, prevod IV izdanja

C# 8 i .NET Core 3 moderno međuplatformsko programiranje, prevod IV izdanja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Mark J. Price


ISBN:

978-86-7310-547-5

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B0266

Broj strana:

818

Težina:

1000 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

56,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga C# 8.0 i .NET Core 3.0 – Moderno međuplatformsko programiranje (četvrto izdanje), čiji je autor predavač i stručnjak Mark J.Price, obezbeđuje sve što je potrebno da započnete programiranje C# aplikacija. U ovom najnovijem izdanju knjige koristićemo popularni Visual Studio Code editor za rad u svim glavnim operativnim sistemima. Knjiga je u potpunosti ažurirana i proširena novim poglavljima o sistemima za upravljanje sadržajem (CMS) i o mašinskom učenju pomoću ML.NET-a. U njoj su obrađene sve teme koje su vam potrebne. U Delu 1 ćete učiti o osnovama C# jezika, uključujući objektno-orijentisano programiranje i nove funkcije verzije C# 8.0, kao što su referentni
tipovi koji prihvataju null, pojednostavljeno podudaranje obrazaca i metodi podrazumevanog interfejsa. Deo 2 obuhvata .NET Standard API, kao što su upravljanje podacima i slanje upita za podatke, nadgledanje i poboljšanje performanse, upotreba fajl sistema, async tokovi podataka, serijalizacija i enkripcija. Deo 3 sadrži primere međuplatformskih aplikacija koje možete da izgradite i rasporedite, kao što su veb aplikacije (upotrebom ASP.NET Corea) i mobilne aplikacije (upotrebom Xamarin.Formsa). U knjizi su predstavljene tehnologije za izgradnju Windows desktop aplikacija Windows Forms, Windows Presentation Foundation (WPF) i Universal Windows Platform (UWP i za izgradnju veb aplikacija, veb servisa i aplikacija za mobilne uređaje.

  • Izdanje: 4
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga C# 8.0 i .NET Core 3.0 – Moderno međuplatformsko programiranje (četvrto izdanje), čiji je autor predavač i stručnjak Mark J.Price, obezbeđuje sve što je potrebno da započnete programiranje C# aplikacija. U ovom najnovijem izdanju knjige koristićemo popularni Visual Studio Code editor za rad u svim glavnim operativnim sistemima. Knjiga je u potpunosti ažurirana i proširena novim poglavljima o sistemima za upravljanje sadržajem (CMS) i o mašinskom učenju pomoću ML.NET-a. U njoj su obrađene sve teme koje su vam potrebne. U Delu 1 ćete učiti o osnovama C# jezika, uključujući objektno-orijentisano programiranje i nove funkcije verzije C# 8.0, kao što su referentni tipovi koji prihvataju null, pojednostavljeno podudaranje obrazaca i metodi podrazumevanog interfejsa. Deo 2 obuhvata .NET Standard API, kao što su upravljanje podacima i slanje upita za podatke, nadgledanje i poboljšanje performanse, upotreba fajl sistema, async tokovi podataka, serijalizacija i enkripcija. Deo 3 sadrži primere međuplatformskih aplikacija koje možete da izgradite i rasporedite, kao što su veb aplikacije (upotrebom ASP.NET Corea) i mobilne aplikacije (upotrebom Xamarin.Formsa). U knjizi su predstavljene tehnologije za izgradnju Windows desktop aplikacija Windows Forms, Windows Presentation Foundation (WPF) i Universal Windows Platform (UWP i za izgradnju veb aplikacija, veb servisa i aplikacija za mobilne uređaje.

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter