Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Digitalna fotografija sa Photoshop Albumom

Digitalna fotografija sa Photoshop Albumom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-7310-312-6

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K0610

Broj strana:

430

Težina:

544 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

47,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Brzo, lako, zabavno. Photoshop Album je izvanredan proizvod za editovanje i organizovanje vaših digitalnih slika, ali ko od nas ima vremena da sjedne i upozna se sa svim njegovim prednostima i manama - ili da detaljno prouči neko preopširno uputstvo? Vama treba nešto što će vam brzo pokazati kako da upotrijebite Photoshop Album za obavljanje onih zadataka koji su vama bitni.

Digitalna fotografija sa Photoshop Albumom je napisana baš za vas. Organizovana u seriju kratkih, lako čitljivih, dobro ilustrovanih lekcija, Digitalna fotografija sa Photoshop Albumom vam omogućava da se koncentrišete direktno na onaj zadatak koji sada treba da obavite - a potom se vratite svom glavnom poslu.

Učenje načina na koji se slike mogu editovati i organizovati ne bi trebalo da bude teško i vremenski zahtevno - Digitalna fotografija sa Photoshop Albumom čini učenje brzim, lakim, a možda čak malo i zabavnim.

Jennifer Fulton, i Villageov nekadašnji Računarski trener, je iskusni savetnik za računare i trener sa više od 20 godina iskustva. Jennifer je takođe autor više od 100 računarskih bestselera, namenjenih kako obrazovnom, tako i korisničkom tržištu.

O autoru:

Scott. M. Fulton III je pokrenuo jedan od prvih online izvora za tehnološke vesti za časopis Computer Shopper, mnogo pre nego što je Internet iznjedrio Web. Napisao je i izdao nekoliko knjiga na temu programiranja, uključujući i Microsoft Visual Basic.

- Skočite gde želite!
- Napravite osnovnu fotografiju
- Snimite portret bebe
- Importujte slike sa digitalnog fotoaparata
- Snimite audio zapis
- Opsecite sliku
- Uklonite crvene oči
- Kreirajte čestitku
- Kreirajte foto album
- Kreirajte video CD
- Odštampajte slike

Besplatni Starter Edition!
Preuzmite besplatno Photoshop Album 2 Starter Edition (Windows):
www.adobe.com/products/photoshopalbum/starter.html

Kratak sadržaj

Deo I: Predstavljanje Photoshop Albuma i Sveta digitalne fotografije
Poglavlje 1: Počnite ovde
Poglavlje 2: Fotografisanje svakodnevnih fotografija i filmova
Poglavlje 3: Fotografisanje prirode
Poglavlje 4: Fotografisanje prelepih portreta

Deo II: Importovanje i pregled objekata
Poglavlje 5: Importovanje objekata u Photoshop Album
Poglavlje 6: Prikaz i sortiranje objekata

Deo III: Organizovanje, pronalaženje i popravljanje fotografija
Poglavlje 7: Menjanje parametara fotografije
Poglavlje 8: Organizovanje objekata
Poglavlje 9: Pronalaženje objekata
Poglavlje 10: Popravljanje fotografije

Deo IV: Pravljenje kreacija, razmena i štampanje fotografija
Poglavlje 11: Kreiranje poklona
Poglavlje 12: Razmena fotografija
Poglavlje 13: Štampanje fotografija

  • Originalni naziv: Digital Photography with...
  • Prevodilac: Saša Prudkov, Slavica Prudkov
  • Edicija: U praksi
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Brzo, lako, zabavno. Photoshop Album je izvanredan proizvod za editovanje i organizovanje vaših digitalnih slika, ali ko od nas ima vremena da sjedne i upozna se sa svim njegovim prednostima i manama - ili da detaljno prouči neko preopširno uputstvo? Vama treba nešto što će vam brzo pokazati kako da upotrijebite Photoshop Album za obavljanje onih zadataka koji su vama bitni. Digitalna fotografija sa Photoshop Albumom je napisana baš za vas. Organizovana u seriju kratkih, lako čitljivih, dobro ilustrovanih lekcija, Digitalna fotografija sa Photoshop Albumom vam omogućava da se koncentrišete direktno na onaj zadatak koji sada treba da obavite - a potom se vratite svom glavnom poslu. Učenje načina na koji se slike mogu editovati i organizovati ne bi trebalo da bude teško i vremenski zahtevno - Digitalna fotografija sa Photoshop Albumom čini učenje brzim, lakim, a možda čak malo i zabavnim. Jennifer Fulton, i Villageov nekadašnji Računarski trener, je iskusni savetnik za računare i trener sa više od 20 godina iskustva. Jennifer je takođe autor više od 100 računarskih bestselera, namenjenih kako obrazovnom, tako i korisničkom tržištu. O autoru: Scott. M. Fulton III je pokrenuo jedan od prvih online izvora za tehnološke vesti za časopis Computer Shopper, mnogo pre nego što je Internet iznjedrio Web. Napisao je i izdao nekoliko knjiga na temu programiranja, uključujući i Microsoft Visual Basic. - Skočite gde želite! - Napravite osnovnu fotografiju - Snimite portret bebe - Importujte slike sa digitalnog fotoaparata - Snimite audio zapis - Opsecite sliku - Uklonite crvene oči - Kreirajte čestitku - Kreirajte foto album - Kreirajte video CD - Odštampajte slike Besplatni Starter Edition! Preuzmite besplatno Photoshop Album 2 Starter Edition (Windows): www.adobe.com/products/photoshopalbum/starter.html Kratak sadržaj Deo I: Predstavljanje Photoshop Albuma i Sveta digitalne fotografije Poglavlje 1: Počnite ovde Poglavlje 2: Fotografisanje svakodnevnih fotografija i filmova Poglavlje 3: Fotografisanje prirode Poglavlje 4: Fotografisanje prelepih portreta Deo II: Importovanje i pregled objekata Poglavlje 5: Importovanje objekata u Photoshop Album Poglavlje 6: Prikaz i sortiranje objekata Deo III: Organizovanje, pronalaženje i popravljanje fotografija Poglavlje 7: Menjanje parametara fotografije Poglavlje 8: Organizovanje objekata Poglavlje 9: Pronalaženje objekata Poglavlje 10: Popravljanje fotografije Deo IV: Pravljenje kreacija, razmena i štampanje fotografija Poglavlje 11: Kreiranje poklona Poglavlje 12: Razmena fotografija Poglavlje 13: Štampanje fotografija

    Dodatne informacije

    Izdavač Kompjuter biblioteka
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter