Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Adobe Photoshop CS3 A-Z Ilustrirani rječnik Photoshopovih alata i osobina

Adobe Photoshop CS3 A-Z Ilustrirani rječnik Photoshopovih alata i osobina

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-299-011-9

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N2138

Broj strana:

314

Težina:

700 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

44,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Brzo pronađite rješenja upotrebom ovog enciklopedijskog vodiča. Prikladno organiziran u abecednom redoslijedu, ovaj ilustrirani rječnik pojasnit će vam svaki postupak vezan uz obradu fotografija. Zacijelo će uvijek biti u blizini kad budete radili u Photoshopu. Koncizno su obrađeni svi mnogobrojni Photoshopovi alati na intuitivan i živopisan način Lako ćete pronaći brza rješenja za svakodnevne poslove na uređivanju slika: vodiči tipa korak-po-korak pomoći će vam da ovladate ključnim zadacima i tehnikama. Potpuno je obrađena Photoshopova verzija CS3 Ovaj vizualni rječnik savršeno će pristajati uza sve priručnike o Photoshopu koje već imate.

Knjiga je namijenjena korisnicima Photoshopa svih razina znanja - sve vam je pri ruci, od svagdašnjih zadataka do skrivenih osobina. Obračunajte se s frustracijama koje donosi zahtjevan i kvalitetan rad uz pomoć Philipa Andrewsa. To je iskusan fotograf, urednik časopisa, tvorac internetskih tečajeva, autor svjetskih uspješnica koji nosi titulu Adobe Photoshop Elements Ambassador. Temeljito opremljen savjetima za sve vrste fotografa, autor je svojim jasnim stilom osigurao da se svatko može uhvatiti u koštac sa svim osobinama Photoshop CS3 brzo i sigurno.

  • Originalni naziv: Adobe Photoshop CS3 A-Z...
  • Prevodilac: Zoran Juras
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 190x245
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Brzo pronađite rješenja upotrebom ovog enciklopedijskog vodiča. Prikladno organiziran u abecednom redoslijedu, ovaj ilustrirani rječnik pojasnit će vam svaki postupak vezan uz obradu fotografija. Zacijelo će uvijek biti u blizini kad budete radili u Photoshopu. Koncizno su obrađeni svi mnogobrojni Photoshopovi alati na intuitivan i živopisan način Lako ćete pronaći brza rješenja za svakodnevne poslove na uređivanju slika: vodiči tipa korak-po-korak pomoći će vam da ovladate ključnim zadacima i tehnikama. Potpuno je obrađena Photoshopova verzija CS3 Ovaj vizualni rječnik savršeno će pristajati uza sve priručnike o Photoshopu koje već imate. Knjiga je namijenjena korisnicima Photoshopa svih razina znanja - sve vam je pri ruci, od svagdašnjih zadataka do skrivenih osobina. Obračunajte se s frustracijama koje donosi zahtjevan i kvalitetan rad uz pomoć Philipa Andrewsa. To je iskusan fotograf, urednik časopisa, tvorac internetskih tečajeva, autor svjetskih uspješnica koji nosi titulu Adobe Photoshop Elements Ambassador. Temeljito opremljen savjetima za sve vrste fotografa, autor je svojim jasnim stilom osigurao da se svatko može uhvatiti u koštac sa svim osobinama Photoshop CS3 brzo i sigurno.

Dodatne informacije

Izdavač Miš
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter