Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Adobe digital video u praksi - 100 najvažnijih postupaka u radu sa skupom programa Adobe production studia

Adobe digital video u praksi - 100 najvažnijih postupaka u radu sa skupom programa Adobe production studia

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jan Ozer


ISBN:

978-953-299-010-2

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N2137

Broj strana:

244

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Adobe Production studio sadrži niz snažnih programa koji stvarateljima digitalnog videa i umjetnicima posebnih efekata omogućuju profesionalne uratke. To su Adobe Premiere Pro za uređivanje snimki, Adobe After Effects za animacije, napredno dodavanje podnaslova i efekata, Adobe Audition za snimanje i uređivanje zvuka, Adobe Encore DVD za oblikovanje i obradu DVD-a i još neki dodatni programi. Najveća snaga ovog skupa programa je u njegovim mogućnostima međusobnog povezivanja. Ako već znate ponešto o digitalnom videu i programu Premiere Pro no želite učinkovitiji rad s projektima digitalnog videa, ova će vam knjiga pomoći u tome.

Njezin autor, Jan Ozer, daje nam više od stotinu najvažnijih kratkih lekcija za poboljšanje proizvodnje digitalnog videa zajedničkom uporabom programa tvrtke Adobe. Uporabom alata Dynamic Link i drugim mogućnostima za povezivanje vaš će rad biti učinkovitiji, uz smanjenje broja naraštaja kopija za uređivanje. Uporabom nove mogućnosti mnogostruke kamere, u programu Premiere Pro možete uređivati SD i HDV projekte snimljene nekolicinom kamera. Popravite boje i stabilizirajte snimke uporabom efekata i proširenja. Slike iz programa Photoshop spojite u programu After Effects u izbornike za DVD načinjen u programu Encore DVD. U programu Audition uklonite šumove i snimite pripovijedanje. Iz programa Premiere Pro i After Effects izvezite Flash video datoteke, koje sadrže alfa kanale.

  • Originalni naziv: Adobe Digital Video How-tos...
  • Prevodilac: Tomislav Vičić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Adobe Production studio sadrži niz snažnih programa koji stvarateljima digitalnog videa i umjetnicima posebnih efekata omogućuju profesionalne uratke. To su Adobe Premiere Pro za uređivanje snimki, Adobe After Effects za animacije, napredno dodavanje podnaslova i efekata, Adobe Audition za snimanje i uređivanje zvuka, Adobe Encore DVD za oblikovanje i obradu DVD-a i još neki dodatni programi. Najveća snaga ovog skupa programa je u njegovim mogućnostima međusobnog povezivanja. Ako već znate ponešto o digitalnom videu i programu Premiere Pro no želite učinkovitiji rad s projektima digitalnog videa, ova će vam knjiga pomoći u tome. Njezin autor, Jan Ozer, daje nam više od stotinu najvažnijih kratkih lekcija za poboljšanje proizvodnje digitalnog videa zajedničkom uporabom programa tvrtke Adobe. Uporabom alata Dynamic Link i drugim mogućnostima za povezivanje vaš će rad biti učinkovitiji, uz smanjenje broja naraštaja kopija za uređivanje. Uporabom nove mogućnosti mnogostruke kamere, u programu Premiere Pro možete uređivati SD i HDV projekte snimljene nekolicinom kamera. Popravite boje i stabilizirajte snimke uporabom efekata i proširenja. Slike iz programa Photoshop spojite u programu After Effects u izbornike za DVD načinjen u programu Encore DVD. U programu Audition uklonite šumove i snimite pripovijedanje. Iz programa Premiere Pro i After Effects izvezite Flash video datoteke, koje sadrže alfa kanale.

Dodatne informacije

Izdavač Miš
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter