Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Macromedia Dreamweaver MX 2004 bez tajni

Macromedia Dreamweaver MX 2004 bez tajni

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Laura Gutman


ISBN:

86-7310-279-0

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K3090

Broj strana:

1272

Težina:

1900 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

73,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Zvanični vodič za rad sa Dreamweaverom MX 2004. Kompletan priručnik za upoznavanje sa složenim mogućnostima Dreamweavera MX 2004.
Ako ste već koristili Dreamweaver i ako ste spremni za knjigu koja preskače osnovne instrukcije tipa: izaberi dugme, Macromedia Dreamweaver MX 2004 bez tajni je pisana izričito zbog Vas. Da biste se upoznali sa nekim softverom, morate da znate ne samo šta on može da uradi, već i kako da upotrebite mogućnosti koje on ima, za rešavanje konkretnih problema u konkretnom projektu. Pored toga što su date informacije koje ste očekivali, a koje se odnose na nove i poboljšane osobine, knjiga sadrži i detaljna objašnjenja o CSS/CSS-P-u i kreiranju dinamičkih web sajtova, sa ubačenim medijalnim sadržajem. Posebna pažnja je posvećena davanju pomoći pri korišćenju mogućnosti koje u Dreamweaveru postoje za postizanje interaktivnosti sa ColdFusionom, ASP.NET i PHP modelima servera.

Knjiga Macromedia Dreamweaver MX 2004 bez tajni predstavlja kombinaciju objašnjenja već poznatih stvari sa detaljnim aktivnostima vezanim za učenje, sve u cilju efikasne upotrebe Dreamweavera MX 2004.

  • Originalni naziv: Macromedia Dreamweaver...
  • Prevodilac: Dragan Mišić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zvanični vodič za rad sa Dreamweaverom MX 2004. Kompletan priručnik za upoznavanje sa složenim mogućnostima Dreamweavera MX 2004. Ako ste već koristili Dreamweaver i ako ste spremni za knjigu koja preskače osnovne instrukcije tipa: izaberi dugme, Macromedia Dreamweaver MX 2004 bez tajni je pisana izričito zbog Vas. Da biste se upoznali sa nekim softverom, morate da znate ne samo šta on može da uradi, već i kako da upotrebite mogućnosti koje on ima, za rešavanje konkretnih problema u konkretnom projektu. Pored toga što su date informacije koje ste očekivali, a koje se odnose na nove i poboljšane osobine, knjiga sadrži i detaljna objašnjenja o CSS/CSS-P-u i kreiranju dinamičkih web sajtova, sa ubačenim medijalnim sadržajem. Posebna pažnja je posvećena davanju pomoći pri korišćenju mogućnosti koje u Dreamweaveru postoje za postizanje interaktivnosti sa ColdFusionom, ASP.NET i PHP modelima servera. Knjiga Macromedia Dreamweaver MX 2004 bez tajni predstavlja kombinaciju objašnjenja već poznatih stvari sa detaljnim aktivnostima vezanim za učenje, sve u cilju efikasne upotrebe Dreamweavera MX 2004.

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter