Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Grafika za Web - Fireworks 8 vežbe i trikovi

Grafika za Web - Fireworks 8 vežbe i trikovi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-7310-379-7

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K0508

Broj strana:

169

Težina:

298 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

Redovna Cijena: 5,50 KM

Snižena cijena: 3,00 KM

na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Macromedia Fireworks 8 je svestran program za dizajniranje grafika za Web. U njemu možete da kreirate i editujete bitmapirane i vektorske slike, da dizajnirate web efekte kao što su rolloveri i padajući meniji, da opsecate i optimizujete grafike, i tako dalje. On predstavlja dobar izbor za rješavanje osnovnih problema sa kojima se susreću grafički dizajneri i webmasteri.

U ovoj knjizi pokušali smo da vam kroz vježbe i trikove koji su po tematici podijeljeni u nekoliko poglavlja demonstriramo upotrebu Fireworksa 8 u obavljanju konkretnih zadataka, kao i mogućnosti ovog izuzetno moćnog, fleksibilnog i kreativnog programa.

Zahvaljujući uvodnom poglavlju, koje daje kratak opis osnovnih principa rada i glavnih elemenata radnog okruženja Fireworksa 8, čak i potpuni početnici će biti sposobni da izvedu vježbe u ovoj knjizi. Svi koraci propraćeni su ilustracijama i detaljnim objašnjenjima.

Knjiga se sastoji iz sledećih poglavlja:

- Uvod
- Vektorski efekti
- Fotografski efekti
- Tekstualni efekti
- Efekti za web

Sa novom verzijom rad u Fireworksu više nikada neće biti kao prije!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120X200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Macromedia Fireworks 8 je svestran program za dizajniranje grafika za Web. U njemu možete da kreirate i editujete bitmapirane i vektorske slike, da dizajnirate web efekte kao što su rolloveri i padajući meniji, da opsecate i optimizujete grafike, i tako dalje. On predstavlja dobar izbor za rješavanje osnovnih problema sa kojima se susreću grafički dizajneri i webmasteri. U ovoj knjizi pokušali smo da vam kroz vježbe i trikove koji su po tematici podijeljeni u nekoliko poglavlja demonstriramo upotrebu Fireworksa 8 u obavljanju konkretnih zadataka, kao i mogućnosti ovog izuzetno moćnog, fleksibilnog i kreativnog programa. Zahvaljujući uvodnom poglavlju, koje daje kratak opis osnovnih principa rada i glavnih elemenata radnog okruženja Fireworksa 8, čak i potpuni početnici će biti sposobni da izvedu vježbe u ovoj knjizi. Svi koraci propraćeni su ilustracijama i detaljnim objašnjenjima. Knjiga se sastoji iz sledećih poglavlja: - Uvod - Vektorski efekti - Fotografski efekti - Tekstualni efekti - Efekti za web Sa novom verzijom rad u Fireworksu više nikada neće biti kao prije!

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter