Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Adobe Photoshop CS6 - Učionica u knjizi + DVD

Adobe Photoshop CS6 - Učionica u knjizi + DVD

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Grupa autora


ISBN:

978-86-7991-358-6

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M5240

Broj strana:

384

Težina:

680 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

42,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U 14 lekcija naučićete sve: od komponovanja slika u umetničke montaže, do obrade digitalnih fotografija iz aparata i pravljenja animacija za veb. Svođenjem sadržaja prethodnih izdanja došlo se do dinamičnog praktičnog kursa u kome ćete kroz sažete, zanimljive i sveobuhvatne vežbe savladati osnove Photoshopa i naučiti da koristite brojne nove mogućnosti verzije CS6.

Ciljna grupa

Ovo je prava knjiga za vas, bilo da ste upravo kupili svoj prvi digitalni fotoaparat i želite da savladate osnove vodeće svetske aplikacije za uređivanje slika, bilo da ste grafički dizajner koji osam sati dnevno provodi radeći u Photoshopu i nastoji da maksimalno poveća svoju produktivnost.

Opis knjige

Najbrži, najlakši i najrazumljiviji način da naučite Adobe Photoshop CS6

Adobe Photoshop CS6 Učionica u knjizi sadrži 14 lekcija i pokriva osnove programa Adobe Photoshop CS6. Takođe, ova knjiga sadrži brojne savete i opis tehnika koje će vam pomoći da budete produktivniji. Knjigu možete čitati od početka do kraja, ili izabrati samo one lekcije koje vas interesuju.

Naučite kako da: popravljate, unapređujete i deformišete digitalne fotografije; kreirate kompozicije slika i pripremite slike za štampanje i veb; sastavite i uređujete video zapise, uključujući efekte prelaza i kretanja; koristite alatke u režimu Content-aware da biste neprimetno zamenili ili duplirali delove slike. Takođe, naučićete da kreirate i upravljajte 3D slikama u Photoshopu CS6 Extended.

Učionica u knjizi, najbolja serija priručnika za obuku, pomoći će vam da brzo i lako naučite svojstva Adobeovog softvera. Učionica u knjizi vam pruža ono što nema nijedna druga knjiga ili kurs – zvanična izdanja za obuku kompanije Adobe Systems Incorporated, razvijena uz pomoć eksperata za Adobeov softver.

Ova knjiga sadrži DVD-ROM sa datotekama neophodnim za praćenje lekcija, slike u boji, kao i skoro 2 sata video materijala u vidu obuke.


Kratak sadržaj

Uvod
1. Upoznavanje radnog okruženja
2. Osnovne korekcije slike
3. Rad sa selekcijama
4. Osnove rada sa slojevima
5. Popravljanje i unapređivanje digitalnih fotografija
6. Maske i kanali
7. Tipografski dizajn
8. Tehnike vektorskog crtanja
9. Napredne tehnike rada sa kompozicijama
10. Uređivanje video zapisa
11. Slikanje alatkom Mixer Brush
12. Rad sa 3d slikama
13. Priprema datoteka za veb
14. Dobijanje i štampanje doslednih boja
Indeks

  • Prevodilac: Željko Brković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U 14 lekcija naučićete sve: od komponovanja slika u umetničke montaže, do obrade digitalnih fotografija iz aparata i pravljenja animacija za veb. Svođenjem sadržaja prethodnih izdanja došlo se do dinamičnog praktičnog kursa u kome ćete kroz sažete, zanimljive i sveobuhvatne vežbe savladati osnove Photoshopa i naučiti da koristite brojne nove mogućnosti verzije CS6. Ciljna grupa Ovo je prava knjiga za vas, bilo da ste upravo kupili svoj prvi digitalni fotoaparat i želite da savladate osnove vodeće svetske aplikacije za uređivanje slika, bilo da ste grafički dizajner koji osam sati dnevno provodi radeći u Photoshopu i nastoji da maksimalno poveća svoju produktivnost. Opis knjige Najbrži, najlakši i najrazumljiviji način da naučite Adobe Photoshop CS6 Adobe Photoshop CS6 Učionica u knjizi sadrži 14 lekcija i pokriva osnove programa Adobe Photoshop CS6. Takođe, ova knjiga sadrži brojne savete i opis tehnika koje će vam pomoći da budete produktivniji. Knjigu možete čitati od početka do kraja, ili izabrati samo one lekcije koje vas interesuju. Naučite kako da: popravljate, unapređujete i deformišete digitalne fotografije; kreirate kompozicije slika i pripremite slike za štampanje i veb; sastavite i uređujete video zapise, uključujući efekte prelaza i kretanja; koristite alatke u režimu Content-aware da biste neprimetno zamenili ili duplirali delove slike. Takođe, naučićete da kreirate i upravljajte 3D slikama u Photoshopu CS6 Extended. Učionica u knjizi, najbolja serija priručnika za obuku, pomoći će vam da brzo i lako naučite svojstva Adobeovog softvera. Učionica u knjizi vam pruža ono što nema nijedna druga knjiga ili kurs – zvanična izdanja za obuku kompanije Adobe Systems Incorporated, razvijena uz pomoć eksperata za Adobeov softver. Ova knjiga sadrži DVD-ROM sa datotekama neophodnim za praćenje lekcija, slike u boji, kao i skoro 2 sata video materijala u vidu obuke. Kratak sadržaj Uvod 1. Upoznavanje radnog okruženja 2. Osnovne korekcije slike 3. Rad sa selekcijama 4. Osnove rada sa slojevima 5. Popravljanje i unapređivanje digitalnih fotografija 6. Maske i kanali 7. Tipografski dizajn 8. Tehnike vektorskog crtanja 9. Napredne tehnike rada sa kompozicijama 10. Uređivanje video zapisa 11. Slikanje alatkom Mixer Brush 12. Rad sa 3d slikama 13. Priprema datoteka za veb 14. Dobijanje i štampanje doslednih boja Indeks

Dodatne informacije

Izdavač Mikro knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter