Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

AutoCAD - tajne koje treba znati svaki korisnik

AutoCAD - tajne koje treba znati svaki korisnik

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Dan Abbott


ISBN:

978-953-6961-91-1

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M0629

Broj strana:

446

Težina:

850 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

42,60 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Otkrijte moćne tehnike i funkcije nepoznate većini korisnika
Bez obzira na to projektirate li kuće, krajolike ili strojeve, postoje određeni trikovi zanata vezani uz AutoCAD, nepoznati čak i iskusnim korisnicima, uz koje možete postati vještiji, upućeniji i produktivniji. U ovom su praktičnom priručniku otkrivene te tajne. Ovdje ćete naći informacije o prilagodbi AutoCAD-a, primjeni grafičkih standarda, upravljanju bibliotekama simbola, 3D modeliranju i mnoge druge. Upoznat ćete i funkcije koje se koriste u praksi, ali se rijetko spominju u drugim knjigama (kao što su DOS funkcije, skripte i AutoLISP programiranje). Na kraju knjige nalazi se kviz u kojemu trebate riješiti konkretne probleme s kojima se korisnici AutoCAD-a susreću u svakodnevnom radu.

- Upoznajte najbolja praktična rješenja i postupke. Je li brže napraviti neprecizan ili precizan crtež? Saznajte zašto biste trebali ozbiljno shvatiti standarde tehničkog crtanja i kako ih primijeniti u AutoCAD-u.

- Dođite do informacija kojih nema u drugim knjigama, primjerice, kako brzo izmijeniti tisuće crteža upotrebom skripti i batch datoteka, kako upotrebom Visual LISP Editora stvarati AutoLISP programe, uklanjati pogreške iz njih i još mnogo toga.

- Posve iskoristite AutoCAD-ovo sučelje da biste bili produktivniji.

- Pristupite dodatnim sadržajima, uključujući AutoLISP programe, dodatni kod i pregled ključnih značajki u svakoj verziji AutoCAD-a.

  • Originalni naziv: AutoCAD
  • Prevodilac: Tomislav Mance
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Otkrijte moćne tehnike i funkcije nepoznate većini korisnika Bez obzira na to projektirate li kuće, krajolike ili strojeve, postoje određeni trikovi zanata vezani uz AutoCAD, nepoznati čak i iskusnim korisnicima, uz koje možete postati vještiji, upućeniji i produktivniji. U ovom su praktičnom priručniku otkrivene te tajne. Ovdje ćete naći informacije o prilagodbi AutoCAD-a, primjeni grafičkih standarda, upravljanju bibliotekama simbola, 3D modeliranju i mnoge druge. Upoznat ćete i funkcije koje se koriste u praksi, ali se rijetko spominju u drugim knjigama (kao što su DOS funkcije, skripte i AutoLISP programiranje). Na kraju knjige nalazi se kviz u kojemu trebate riješiti konkretne probleme s kojima se korisnici AutoCAD-a susreću u svakodnevnom radu. - Upoznajte najbolja praktična rješenja i postupke. Je li brže napraviti neprecizan ili precizan crtež? Saznajte zašto biste trebali ozbiljno shvatiti standarde tehničkog crtanja i kako ih primijeniti u AutoCAD-u. - Dođite do informacija kojih nema u drugim knjigama, primjerice, kako brzo izmijeniti tisuće crteža upotrebom skripti i batch datoteka, kako upotrebom Visual LISP Editora stvarati AutoLISP programe, uklanjati pogreške iz njih i još mnogo toga. - Posve iskoristite AutoCAD-ovo sučelje da biste bili produktivniji. - Pristupite dodatnim sadržajima, uključujući AutoLISP programe, dodatni kod i pregled ključnih značajki u svakoj verziji AutoCAD-a.

Dodatne informacije

Izdavač Miš
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter