Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

C# i .NET Core projektni obrasci

C# i .NET Core projektni obrasci

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7310-542-0

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B0262

Broj strana:

410

Težina:

666 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

40,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Projektni obrasci su, u stvari, ponovo upotrebljiva rešenja za uobičajene probleme u programiranju. Kada se pravilno koriste, sa lakoćom se ispunjavaju važni softverski zahtevi i snižavaju troškovi. U ovoj knjizi ćete otkriti efikasne načine upotrebe projektnih obrazaca i biće prikazana njihova implementacija pomoću izvršnog koda koji je specifičan za C# i .NET Core. Knjiga „C# i .NET Core projektni obrasci“ započinje pregledom objektno-orijentisanog programiranja (OOP) i SOLID principa. Obezbeđeno je Detaljno su objašnjeni Gang of Four (GoF) projektni obrasci, uključujući obrasce stvaranja, strukture i ponašanja. Zatim su opisani funk

cionalni, reaktivni i konkurentni obrasci, što će vam pomoći da pišete bolji kod upotrebom tokova, programskih nizova i korutina. Pri kraju knjige ćete saznati više o najnovijim trendovima u arhitekturi i istražićete projektne obrasce za mikroservise, serverless i cloud native aplikacije. Takođe ćete razumeti razmatranja koja treba uzeti u obzir kada birate različite arhitekture, kao što su mikroservisi i MVC. Do kraja knjige ćete naućiti da pišete efikasan i čist kod i da radite na skalabilnim projektima, bilo koje veličine, koje lako možete održavati.

  • Izdanje: 2
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Projektni obrasci su, u stvari, ponovo upotrebljiva rešenja za uobičajene probleme u programiranju. Kada se pravilno koriste, sa lakoćom se ispunjavaju važni softverski zahtevi i snižavaju troškovi. U ovoj knjizi ćete otkriti efikasne načine upotrebe projektnih obrazaca i biće prikazana njihova implementacija pomoću izvršnog koda koji je specifičan za C# i .NET Core. Knjiga „C# i .NET Core projektni obrasci“ započinje pregledom objektno-orijentisanog programiranja (OOP) i SOLID principa. Obezbeđeno je Detaljno su objašnjeni Gang of Four (GoF) projektni obrasci, uključujući obrasce stvaranja, strukture i ponašanja. Zatim su opisani funk cionalni, reaktivni i konkurentni obrasci, što će vam pomoći da pišete bolji kod upotrebom tokova, programskih nizova i korutina. Pri kraju knjige ćete saznati više o najnovijim trendovima u arhitekturi i istražićete projektne obrasce za mikroservise, serverless i cloud native aplikacije. Takođe ćete razumeti razmatranja koja treba uzeti u obzir kada birate različite arhitekture, kao što su mikroservisi i MVC. Do kraja knjige ćete naućiti da pišete efikasan i čist kod i da radite na skalabilnim projektima, bilo koje veličine, koje lako možete održavati.

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter