Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

C++ ANALIZA I PRIMJENA, priručnik s CD-om za učenike 1. - 4. razred

C++ ANALIZA I PRIMJENA, priručnik s CD-om za učenike 1. - 4. razred

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-0211-54-4

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

K9985

Broj strana:

284

Težina:

523 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

51,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

C++ ANALIZA I PRIMJENA priručnik je za početnike, srednjoškolce i studente, koji obuhvaća sve potrebne elemente za svladavanje gradiva s područja programiranja u jezicima C i C++.
Priručnik prati plan i program računalstva 2 i 3 tehničkih srednjih škola te nekih gimnazija i može učenicima poslužiti kao dopuna i pomoć pri programiranju u programskom jeziku C i C++. Sam izbor zadataka i primjera vrlo je motivirajući jer osim samog postupka, čitatelj će steći uvid u cilj i smisao programiranja te naslutitilogiku složenih programa. Iznimno zorno i jasno objašnjeni su vrlo složeni pojmovi, slogovi, pokazivači i dr. Iz jednostavnih primjera svaki će motivirani čitatelj moći razviti vlastite male projekte. Iako samo uvod u rad s klasama, posljednje će poglavlje zainteresiranima dati dobru pologu za daljnje proučavanje.

Zadnji dio priručnika sadržava velik broj riješenih zadataka koji će poslužiti svima koji žele naučiti više. Osim rješenja, za većinu se zadataka u priručniku mogu pronaći i objašnjenja (analize)jer se u priručniku teži praktičnom radu.


Iz sadržaja:

Uvod u programski jezik C++Varijable i konstante Naredbe za ispis i unos podataka
Naredbe za grananje
Programske petlje
Polja i pokazivači
Funkcije pretprocesorske naredbe
Rad s datotekama
Strukture i liste
Klase i podaci
Zadaci za vježbu

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

C++ ANALIZA I PRIMJENA priručnik je za početnike, srednjoškolce i studente, koji obuhvaća sve potrebne elemente za svladavanje gradiva s područja programiranja u jezicima C i C++. Priručnik prati plan i program računalstva 2 i 3 tehničkih srednjih škola te nekih gimnazija i može učenicima poslužiti kao dopuna i pomoć pri programiranju u programskom jeziku C i C++. Sam izbor zadataka i primjera vrlo je motivirajući jer osim samog postupka, čitatelj će steći uvid u cilj i smisao programiranja te naslutitilogiku složenih programa. Iznimno zorno i jasno objašnjeni su vrlo složeni pojmovi, slogovi, pokazivači i dr. Iz jednostavnih primjera svaki će motivirani čitatelj moći razviti vlastite male projekte. Iako samo uvod u rad s klasama, posljednje će poglavlje zainteresiranima dati dobru pologu za daljnje proučavanje. Zadnji dio priručnika sadržava velik broj riješenih zadataka koji će poslužiti svima koji žele naučiti više. Osim rješenja, za većinu se zadataka u priručniku mogu pronaći i objašnjenja (analize)jer se u priručniku teži praktičnom radu. Iz sadržaja: Uvod u programski jezik C++Varijable i konstante Naredbe za ispis i unos podataka Naredbe za grananje Programske petlje Polja i pokazivači Funkcije pretprocesorske naredbe Rad s datotekama Strukture i liste Klase i podaci Zadaci za vježbu

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter