Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Visual Basic 2008 baze podataka - Od početnika do profesionalca

Visual Basic 2008 baze podataka - Od početnika do profesionalca

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7310-435-5

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3431

Broj strana:

408

Težina:

517 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ova knjiga je namijenjena svima koji žele da napišu dobar Visual Basic 2008 programski kod - čak i ako nikada ranije nisu pisali programe.

Pisanje dobrog programskog koda je izazov jer postoji veliki broj opcija, naročito u programskom jeziku kakav je Visual Basic. Ukoliko želite da što bolje upotrijebite programski jezik morate da znate kada ćete upotrijebiti neke osobine programskog jezika i njegove dobre i loše strane. Razumijevanje programskog jezika čini razliku između programiranja i dobrog programiranja.

Ova knjiga je napisana tako da vas nauči kako da programski jezik Visual Basic 2008 koristite za rješavanje problema. Počevši od prvih poglavlja, i od uvodnih koncepata, susretaćete se sa svakodnevnim problemima programiranja i učićete kako se ti problemi mogu riješiti pomoću programskog jezika Visual Basic.

Dok budete čitali knjigu nailazićete na probleme koji su sve zahtjevniji i interesantniji, a rješenja tih problema će biti složenija i moćnija koliko i osobine programskog jezika Visual Basic koje se koriste za postizanje željinih rezultata.

Pošto budete pročitali knjigu i provježbali primjere, postaćete veoma kompetentan Visual Basic programer. Međutim, zarad buduće karijere programera treba bolje da upoznate .NET Framework API, ali ćete ipak imati dobru osnovu za nadogradnju znanja i znaćete gdje ćete pronaći odgovore kako biste uspješno dovršili projekte.

Kristian Gros je riješen da čitaocima pomogne da razumiju svaki detalj knige Upoznavanje sa VB 2008. Stoga ga, ukoliko ste kupili ovu knjigu, i vi možete kontaktirati preko SKYPE-a (christiangross) i postaviti mu pitanje. Ukoliko Kristijan nije zauzet kada mu budete postavljali pitanje pokušaće odmah da vam odgovori!

  • Prevodilac: Slobodan Sećerovski
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ova knjiga je namijenjena svima koji žele da napišu dobar Visual Basic 2008 programski kod - čak i ako nikada ranije nisu pisali programe. Pisanje dobrog programskog koda je izazov jer postoji veliki broj opcija, naročito u programskom jeziku kakav je Visual Basic. Ukoliko želite da što bolje upotrijebite programski jezik morate da znate kada ćete upotrijebiti neke osobine programskog jezika i njegove dobre i loše strane. Razumijevanje programskog jezika čini razliku između programiranja i dobrog programiranja. Ova knjiga je napisana tako da vas nauči kako da programski jezik Visual Basic 2008 koristite za rješavanje problema. Počevši od prvih poglavlja, i od uvodnih koncepata, susretaćete se sa svakodnevnim problemima programiranja i učićete kako se ti problemi mogu riješiti pomoću programskog jezika Visual Basic. Dok budete čitali knjigu nailazićete na probleme koji su sve zahtjevniji i interesantniji, a rješenja tih problema će biti složenija i moćnija koliko i osobine programskog jezika Visual Basic koje se koriste za postizanje željinih rezultata. Pošto budete pročitali knjigu i provježbali primjere, postaćete veoma kompetentan Visual Basic programer. Međutim, zarad buduće karijere programera treba bolje da upoznate .NET Framework API, ali ćete ipak imati dobru osnovu za nadogradnju znanja i znaćete gdje ćete pronaći odgovore kako biste uspješno dovršili projekte. Kristian Gros je riješen da čitaocima pomogne da razumiju svaki detalj knige Upoznavanje sa VB 2008. Stoga ga, ukoliko ste kupili ovu knjigu, i vi možete kontaktirati preko SKYPE-a (christiangross) i postaviti mu pitanje. Ukoliko Kristijan nije zauzet kada mu budete postavljali pitanje pokušaće odmah da vam odgovori!

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter