Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

SQL - Za 21 dan

SQL - Za 21 dan

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-7310-175-1

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K2187

Broj strana:

607

Težina:

900 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

53,60 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Naučite kako da efikasno formirate i manipulišete bazama podataka SQL-om za 21 dan. Uz pomoć SQL-a (Structured Query Language – Strukturni upitni jezik) možete kreirati tabele u okviru baza podataka, da dodajete i uklanjate podatke, pretražujete podatke, menjate karakteristike sistema, i da promene koje ste učinili nad bazom podataka aktiviraju akcije.

Bez obzira da li ste programer, administrator, ili kreirate baze podataka, Naučite SQL za 21 dan, drugo izdanje vam pruža sve potrebne informacije o ovom moćnom alatu i o njegovom najefikasnijem korišćenju.

Uz pomoć postepenih uputstava, praktičnih primera, i sajveta eksperata, poboljšaćete svoju produktivnost, uzdižući svoje mogućnosti na viši nivo. Ovo potpuno osavremenjeno i dopunjeno izdanje, je lako razumljiv vodič kroz SQL, koji vam pokazuje kako da formirate i optimizujete upite, upotrebite ugraene procedure i funkcije da bi prilagodili baze podataka za maksimalne performanse, i da ovladate osnovnim konceptima i mogućnostima SQL-a.

  • Originalni naziv: SQL
  • Prevodilac: Slobodan Šećerovski
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2002
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Naučite kako da efikasno formirate i manipulišete bazama podataka SQL-om za 21 dan. Uz pomoć SQL-a (Structured Query Language – Strukturni upitni jezik) možete kreirati tabele u okviru baza podataka, da dodajete i uklanjate podatke, pretražujete podatke, menjate karakteristike sistema, i da promene koje ste učinili nad bazom podataka aktiviraju akcije. Bez obzira da li ste programer, administrator, ili kreirate baze podataka, Naučite SQL za 21 dan, drugo izdanje vam pruža sve potrebne informacije o ovom moćnom alatu i o njegovom najefikasnijem korišćenju. Uz pomoć postepenih uputstava, praktičnih primera, i sajveta eksperata, poboljšaćete svoju produktivnost, uzdižući svoje mogućnosti na viši nivo. Ovo potpuno osavremenjeno i dopunjeno izdanje, je lako razumljiv vodič kroz SQL, koji vam pokazuje kako da formirate i optimizujete upite, upotrebite ugraene procedure i funkcije da bi prilagodili baze podataka za maksimalne performanse, i da ovladate osnovnim konceptima i mogućnostima SQL-a.

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter