Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Quake 4

Quake 4

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: ID Software


ISBN:

5030917032370

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4319

Broj strana:

0

Težina:

143 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,95 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Otvorio sam oči u agoniji, i vidio kaos oko sebe. Stroggovo metalno čudovište kosilo je naše vojnike. Moram ustati, moram... Ponovo sam otvorio oči, čudovište je otišlo i čuo sam tihi šapat: ...Kane, Kane... Odjednom, buknula je kakofonija pucanja i eksplozija a šapat se pretvorio u viku, Kane, na noge, idemo do medica da te sredi. Nekako sam ustao, nisam osjećao svoje tijelo no odšepao sam jedva do medica. Svijet je na trenutak postao ljepše mjesto kada je ubrizgao dozu painkillera u nogu, no samo na trenutak jer sam ubrzo vidio što se nalazi oko mene. Prokleta propast, leševi posvuda, maricni su ležali u lokvama krvi, ostatak naše jedinice se pogubio, nitko nije tamo gdje je trebao biti. Znao sam da mi je jedina šansa za preživljavanje ovog pakla pokušati pronaći svoju jedinicu.

Quake 4 nastavlje se na priču iz Quake-a 2. Heroj iz prijašnjeg nastavka ubio je zapovjednika Strogga (liena protiv kojh se borite), te počinje druga invazija na Stroggos. Igra počinje samim iskrcavanjem na Stroggos u atmosferi stilu najboljih trenutaka iz Call of Duty-a. Svugdje eksplozije, pucnjevi, kaos, a sve to bez konstantnog spawnanja protivnika iza ugla.

Neprestani napadi i povlačenja, ofenzive i defanzive kako se pomiče crta fronte. U bitkama se pouzdate u svoju braću po oružju. U medice da vas liječe od ozljeda, u tehničare da vam poprave oklop i u obične vojnike da vam čuvaju leđa i jurišaju sa vama. Kroz igru upoznati ćete svoje suborce, naučiti njihova imena, ponekad čuti i njihove ratne priče. Ponekada ćete dobiti i priliku prošetati se po stožeru u periodima kratkoga primirja, čuti izvještaje sa ostalih fronti, vidjeti popravke na brodovima i mechovima te prisustvovati planiranju novih napada. Zanimljiva je inovacija mogućnost upravljanja vozilima. U osnovi vrlo arkadno izvedeno tako da će se nekome svidjeti dok nekome možda neće, no ipak malo produbljuje igru te daje drugačiji pogled na sukobe a i hrani ego dok u tenku prolazite kroz protivnike koji vam znaju dati dosta muke dok ste pješke. Priča nije linearna, ime nekoliko zaista dobrih iznenađenja, plan ponekad katastrofalno propadne a ponekada vam se posreći, suborci sa kojime ste bili od prve scene pogibaju i zamijenjuju ih stranci.

Igrajte igru i preko interneta, jer u njoj se nalazi arena stil igre koji je nevjerovatno brz.

Za granje trebate imati Grafičku sa bare 128MB i 512MB RAM.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Engleski jezik
  • Vrsta uveza: CD kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x190
  • Zemlja porijekla: Velika Britanija
  • Stanje: Nova

Detalji

Otvorio sam oči u agoniji, i vidio kaos oko sebe. Stroggovo metalno čudovište kosilo je naše vojnike. Moram ustati, moram... Ponovo sam otvorio oči, čudovište je otišlo i čuo sam tihi šapat: ...Kane, Kane... Odjednom, buknula je kakofonija pucanja i eksplozija a šapat se pretvorio u viku, Kane, na noge, idemo do medica da te sredi. Nekako sam ustao, nisam osjećao svoje tijelo no odšepao sam jedva do medica. Svijet je na trenutak postao ljepše mjesto kada je ubrizgao dozu painkillera u nogu, no samo na trenutak jer sam ubrzo vidio što se nalazi oko mene. Prokleta propast, leševi posvuda, maricni su ležali u lokvama krvi, ostatak naše jedinice se pogubio, nitko nije tamo gdje je trebao biti. Znao sam da mi je jedina šansa za preživljavanje ovog pakla pokušati pronaći svoju jedinicu. Quake 4 nastavlje se na priču iz Quake-a 2. Heroj iz prijašnjeg nastavka ubio je zapovjednika Strogga (liena protiv kojh se borite), te počinje druga invazija na Stroggos. Igra počinje samim iskrcavanjem na Stroggos u atmosferi stilu najboljih trenutaka iz Call of Duty-a. Svugdje eksplozije, pucnjevi, kaos, a sve to bez konstantnog spawnanja protivnika iza ugla. Neprestani napadi i povlačenja, ofenzive i defanzive kako se pomiče crta fronte. U bitkama se pouzdate u svoju braću po oružju. U medice da vas liječe od ozljeda, u tehničare da vam poprave oklop i u obične vojnike da vam čuvaju leđa i jurišaju sa vama. Kroz igru upoznati ćete svoje suborce, naučiti njihova imena, ponekad čuti i njihove ratne priče. Ponekada ćete dobiti i priliku prošetati se po stožeru u periodima kratkoga primirja, čuti izvještaje sa ostalih fronti, vidjeti popravke na brodovima i mechovima te prisustvovati planiranju novih napada. Zanimljiva je inovacija mogućnost upravljanja vozilima. U osnovi vrlo arkadno izvedeno tako da će se nekome svidjeti dok nekome možda neće, no ipak malo produbljuje igru te daje drugačiji pogled na sukobe a i hrani ego dok u tenku prolazite kroz protivnike koji vam znaju dati dosta muke dok ste pješke. Priča nije linearna, ime nekoliko zaista dobrih iznenađenja, plan ponekad katastrofalno propadne a ponekada vam se posreći, suborci sa kojime ste bili od prve scene pogibaju i zamijenjuju ih stranci. Igrajte igru i preko interneta, jer u njoj se nalazi arena stil igre koji je nevjerovatno brz. Za granje trebate imati Grafičku sa bare 128MB i 512MB RAM.

Dodatne informacije

Izdavač Raven
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Knjige koje bi vas mogle zanimati:

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter