Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Putovanje započeto od kraja

Putovanje započeto od kraja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-12-106-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K3937

Broj strana:

227

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,40 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Roman je smješten u ambijent Izbjegličkog kampa u kom dvije porodice dijele jedan stan i jednu sudbinu, čekaju dozvolu za ostanak u Švedskoj. I dok roditelji žive između dva osluškivanja, onog o strahotama u Bosni, gdje su im najmiliji i najdraže, i onog iz kancelarija švedskih vlasti koje odlučuju o njihovom ostanku u Švedskoj, Nino živi svoj jedan i jedini život. Tako će u tom stanu upoznati svog idola i učitelja Adisa.

Adis je studenti iz Sarajeva, koji je mnogo iskusniji od njega i zna sa ženama. Najkraći put do ženskog srca je pjesma i gitara, rećiće mu i učiti ga Adis. Tako će i Nino otkriti novu ljubav (gitaru) koja će ga voditi prema još većoj (Jesiki). Put do zvijezda vodi kroz trnje, šaputaće dok je pritiskao gitaru osluškujući joj tanahnu dušu iz koje je cijedio samopouzdanje i radost susreta sa Jesikom.

  • Prevodilac: Ševko Kadrić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x210
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman je smješten u ambijent Izbjegličkog kampa u kom dvije porodice dijele jedan stan i jednu sudbinu, čekaju dozvolu za ostanak u Švedskoj. I dok roditelji žive između dva osluškivanja, onog o strahotama u Bosni, gdje su im najmiliji i najdraže, i onog iz kancelarija švedskih vlasti koje odlučuju o njihovom ostanku u Švedskoj, Nino živi svoj jedan i jedini život. Tako će u tom stanu upoznati svog idola i učitelja Adisa. Adis je studenti iz Sarajeva, koji je mnogo iskusniji od njega i zna sa ženama. Najkraći put do ženskog srca je pjesma i gitara, rećiće mu i učiti ga Adis. Tako će i Nino otkriti novu ljubav (gitaru) koja će ga voditi prema još većoj (Jesiki). Put do zvijezda vodi kroz trnje, šaputaće dok je pritiskao gitaru osluškujući joj tanahnu dušu iz koje je cijedio samopouzdanje i radost susreta sa Jesikom.

Dodatne informacije

Izdavač Bosanska riječ Tuzla
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter