Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Putovanje duša - Prikaz slučajeva života između života

Putovanje duša - Prikaz slučajeva života između života

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788660356408

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1591

Broj strana:

303

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

OTVORITE VRATA KOJA VODE U SVET DUŠA

Mi smo božanska, ali nesavršena bića koja postoje u dva sveta - materijalnom i duhovnom. Naša sudbina je da prelazimo iz jednog sveta u drugi kroz vreme i prostor, dok učimo kako da ovladamo sobom i razvijamo svoje moći spoznaje. U većini tela - domaćina ne možemo da u potpunosti spoznamo svoju suštinu, ali naše sopstvo se nikada ne gubi zato što uvek ostajemo povezani sa oba sveta.

U Putovanju duša predstavljeni su iskazi dvadeset devetoro ljudi, dati u stanju dubokog hipnotičkog transa u koji ih je uveo dr Majkl Njutn koristeći svoju revolucionarnu tehniku hipnotičke regresije. Dok su se nalazili u stanju nadsvesti, oni su mogli da dopru do svojih skrivenih, blokiranih sećanja na život duše posle smrti fizičkog tela i opisali su sve do najsitnijih detalja šta se dešava sa dušom posle smrti, kuda ona odlazi i kako izgleda duhovni svet u kojem duše borave do trenutka povratka na Zemlju u novom telu.

Saznaćete:

- Šta vidite i šta osećate u trenutku smrti;
- Ko su vaši duhovni vodiči;
- Zašto pripadate određenoj grupi duša u duhovnom svetu i šta tamo radite;
- Kako birate novo telo kada dođe vreme za povratak na Zemlju;
- Koja je svrha života i kako možete da prepoznate svoju srodnu dušu.

Kako je moguće doći do duše pomoću hipnoze? Zamislite da se naš um sastoji od tri koncentrična kruga, od kojih je svaki manji od onog prethodnog i nalazi se unutar njega. Prvi, spoljašnji sloj predstavlja svesni um koji je izvor našeg kritičkog, analitičkog razmišljanja. Drugi sloj je podsvest i tamo nas hipnoza najpre vodi u potragu za skladištem koje sadrži sećanja na sve događaje iz ovog i iz prošlih života. Treći krug je unutrašnje jezgro i ono što nazivamo nadsvesni um. U nadsvesti se nalazi naš istinski identitet i ona predstavlja naš najviši centar mudrosti i perspektive. Sve moje informacije o životu posle smrti dolaze iz tog izvora inteligentne energije.

  • Prevodilac: Milica Rakić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

OTVORITE VRATA KOJA VODE U SVET DUŠA Mi smo božanska, ali nesavršena bića koja postoje u dva sveta - materijalnom i duhovnom. Naša sudbina je da prelazimo iz jednog sveta u drugi kroz vreme i prostor, dok učimo kako da ovladamo sobom i razvijamo svoje moći spoznaje. U većini tela - domaćina ne možemo da u potpunosti spoznamo svoju suštinu, ali naše sopstvo se nikada ne gubi zato što uvek ostajemo povezani sa oba sveta. U Putovanju duša predstavljeni su iskazi dvadeset devetoro ljudi, dati u stanju dubokog hipnotičkog transa u koji ih je uveo dr Majkl Njutn koristeći svoju revolucionarnu tehniku hipnotičke regresije. Dok su se nalazili u stanju nadsvesti, oni su mogli da dopru do svojih skrivenih, blokiranih sećanja na život duše posle smrti fizičkog tela i opisali su sve do najsitnijih detalja šta se dešava sa dušom posle smrti, kuda ona odlazi i kako izgleda duhovni svet u kojem duše borave do trenutka povratka na Zemlju u novom telu. Saznaćete: - Šta vidite i šta osećate u trenutku smrti; - Ko su vaši duhovni vodiči; - Zašto pripadate određenoj grupi duša u duhovnom svetu i šta tamo radite; - Kako birate novo telo kada dođe vreme za povratak na Zemlju; - Koja je svrha života i kako možete da prepoznate svoju srodnu dušu. Kako je moguće doći do duše pomoću hipnoze? Zamislite da se naš um sastoji od tri koncentrična kruga, od kojih je svaki manji od onog prethodnog i nalazi se unutar njega. Prvi, spoljašnji sloj predstavlja svesni um koji je izvor našeg kritičkog, analitičkog razmišljanja. Drugi sloj je podsvest i tamo nas hipnoza najpre vodi u potragu za skladištem koje sadrži sećanja na sve događaje iz ovog i iz prošlih života. Treći krug je unutrašnje jezgro i ono što nazivamo nadsvesni um. U nadsvesti se nalazi naš istinski identitet i ona predstavlja naš najviši centar mudrosti i perspektive. Sve moje informacije o životu posle smrti dolaze iz tog izvora inteligentne energije.

Dodatne informacije

Izdavač Harmonija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter