Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Put pobede

Put pobede

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kolin Mekalou


ISBN:

N0092

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N0092

Broj strana:

414

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ovim romanom Kolin Mekalou majstprski privodi kraju svoju veličanstvenu trilogiju Prvi čovek Rima, neponovljivu priču o jednoj fascinantnoj istorijskoj epohi i ljudima koji su je oblikovali.

Gaj Marije i Sula su po povratku iz rata u Africi konačno obasuti slavom i priznanjima za kojima su toliko čeznuli. Napokon im čak ni njihovi ljuti protivnici, ultrakonzervativni senatori okupljeni oko Marka Emilija Skaura i Kvinta Cecilija Metela, ne mogu uskratiti pravo da povedu svoju sada prekaljenu armiju na sever, i pokušaju učine ono što nijednom rimskom vojskovođi pre njih nije pošlo za rukom: zaustave ogromnu seobu tri germanska plemena, nepreglednu hordu ratnika, žena i dece, koji su pre mnogo godina krenuli iz svoje postojbine na krajnjem severu kontinenta, i sada žele da se nasele u Italiji.

Dok Marije dovodi do savršenstva svoju nepobedivu ratnu mašinu, Sulu čeka opasan i nesvakidašnji zadatak, zbog koga će putovati zemljama u koje pre njega nijedan Rimljanin nikada nije kročio. Za to vreme, međutim, u samom večnom gradu dva briljantna ali nestabilna čoveka kuju zaveru koja preti da uništi sve što Marije, Sula i njihova prekaljena vojska pokušavaju da odbrane.

Put pobede je kulminacija jednog velikog epa, iz pera verovatno danas najdarovitijeg svetskog autora istorijske književnosti.

ODLOMAK

  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovim romanom Kolin Mekalou majstprski privodi kraju svoju veličanstvenu trilogiju Prvi čovek Rima, neponovljivu priču o jednoj fascinantnoj istorijskoj epohi i ljudima koji su je oblikovali. Gaj Marije i Sula su po povratku iz rata u Africi konačno obasuti slavom i priznanjima za kojima su toliko čeznuli. Napokon im čak ni njihovi ljuti protivnici, ultrakonzervativni senatori okupljeni oko Marka Emilija Skaura i Kvinta Cecilija Metela, ne mogu uskratiti pravo da povedu svoju sada prekaljenu armiju na sever, i pokušaju učine ono što nijednom rimskom vojskovođi pre njih nije pošlo za rukom: zaustave ogromnu seobu tri germanska plemena, nepreglednu hordu ratnika, žena i dece, koji su pre mnogo godina krenuli iz svoje postojbine na krajnjem severu kontinenta, i sada žele da se nasele u Italiji. Dok Marije dovodi do savršenstva svoju nepobedivu ratnu mašinu, Sulu čeka opasan i nesvakidašnji zadatak, zbog koga će putovati zemljama u koje pre njega nijedan Rimljanin nikada nije kročio. Za to vreme, međutim, u samom večnom gradu dva briljantna ali nestabilna čoveka kuju zaveru koja preti da uništi sve što Marije, Sula i njihova prekaljena vojska pokušavaju da odbrane. Put pobede je kulminacija jednog velikog epa, iz pera verovatno danas najdarovitijeg svetskog autora istorijske književnosti. ODLOMAK

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter