Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Put kraljeva - I tom

Put kraljeva - I tom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-5211745-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0842

Broj strana:

744

Težina:

600 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Brendon Sanderson, u svijetskim razmjerama poznat po svojoj završnici legendarnog serijala Točak vremena, romanom Put kraljeva otpočinje svoju epsku sagu Arhiva olujne svijetlosti.

Rošar je svijet kamenja i oluja. Nevjerovatno silni zlehudi orkani šibaju stenje i krš toliko često da su oblikovali kako životno okruženje tako i civilizaciju. Životinje se kriju u ljušturama, drveće uvlači granje a trava se povlači u kameno tle, bez zemljanog pokrivača.

Stoleća su prošla od posrnuća deset svetih viteških redova, zvanih Blistavi vitezovi, ali njihovi ivermačevi i iveroklopi i dalje su tu: mistična sječiva i oklopi koji najobičnije ljude pretvaraju u bezmalo nepobedive ratnike. Ratovi se zarad njih vode - i njima dobijaju.

Jedan rat već bijesni krševnim krajolikom zvanim Smrskane ravnice. Kaladin, čovek koji se odrekao šegrtovanja za vidara da bi uzeo koplje u ruke sa ciljem da zaštiti svog brata, pretvoren je u roba i zahvaćen besmislenim sukobom u kojem se deset vojski, svaka za sebe, nadmeće protiv zajedničkog dušmanina...

  • Originalni naziv: The Way of Kings
  • Prevodilac: Ivan Jovanović
  • Edicija: Arhiva olujne svetlosti
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Brendon Sanderson, u svijetskim razmjerama poznat po svojoj završnici legendarnog serijala Točak vremena, romanom Put kraljeva otpočinje svoju epsku sagu Arhiva olujne svijetlosti. Rošar je svijet kamenja i oluja. Nevjerovatno silni zlehudi orkani šibaju stenje i krš toliko često da su oblikovali kako životno okruženje tako i civilizaciju. Životinje se kriju u ljušturama, drveće uvlači granje a trava se povlači u kameno tle, bez zemljanog pokrivača. Stoleća su prošla od posrnuća deset svetih viteških redova, zvanih Blistavi vitezovi, ali njihovi ivermačevi i iveroklopi i dalje su tu: mistična sječiva i oklopi koji najobičnije ljude pretvaraju u bezmalo nepobedive ratnike. Ratovi se zarad njih vode - i njima dobijaju. Jedan rat već bijesni krševnim krajolikom zvanim Smrskane ravnice. Kaladin, čovek koji se odrekao šegrtovanja za vidara da bi uzeo koplje u ruke sa ciljem da zaštiti svog brata, pretvoren je u roba i zahvaćen besmislenim sukobom u kojem se deset vojski, svaka za sebe, nadmeće protiv zajedničkog dušmanina...

    Dodatne informacije

    Izdavač Laguna
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter