Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Put ka veličanstvenosti

Put ka veličanstvenosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Robin Šarma


ISBN:

978-86-7804-101-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

K3460

Broj strana:

224

Težina:

348 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Od autora svjetskog bestselera Kaluđer koji je prodao svoj ferari stižu tajne postizanja privatnog i poslovnog savršenstva.
Da li ste se umorili od igranja na malo u vašem životu?
Osjećate kako možete mnogo više?
Da li ste spremni da postanete spekakularno uspješni, efektivni tako da oduzimate dah i ispunjeni zadovoljstvom, da vaš posao i život dostignu nivo veličanstvenosti?
Ako je tako, ova knjiga je napisana baš za vas. Vatrena, inspirativna, provokativna i prepuna velikih ideja koje će vas dovesti do života kome težite brže nego što ste se nadali. Put ka veličanstvenosti je jedna od rijetkih knjiga koje stvarno imaju moć da oslobode vaše potencijale i probude u vama ono najbolje. Robin Šarma, jedan od svetski najpopularnijih gurua i čovjek čije su ideje sa oduševljenjem prihvaćene od strane vodećih kompanija, preduzetnika, rok zvijezda pa čak i kraljevskih porodica, predstavlja vam potvrđenu formulu koja će vam pomoći da dostignete vrhunac svojih potencijala. Napravite veliki skok danas i naučite kako najbolje što možete da uradite može da postane još bolje. Put ka veličanstvenosti će vam pokazati kako da ostvarite nezamislive rezulate u svim bitnim dijelovima vašeg života, dok istovremeno uživate u vašem životnom putovanju.

  • Originalni naziv: The Greatness guide
  • Prevodilac: Miroslav Pavlović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od autora svjetskog bestselera Kaluđer koji je prodao svoj ferari stižu tajne postizanja privatnog i poslovnog savršenstva. Da li ste se umorili od igranja na malo u vašem životu? Osjećate kako možete mnogo više? Da li ste spremni da postanete spekakularno uspješni, efektivni tako da oduzimate dah i ispunjeni zadovoljstvom, da vaš posao i život dostignu nivo veličanstvenosti? Ako je tako, ova knjiga je napisana baš za vas. Vatrena, inspirativna, provokativna i prepuna velikih ideja koje će vas dovesti do života kome težite brže nego što ste se nadali. Put ka veličanstvenosti je jedna od rijetkih knjiga koje stvarno imaju moć da oslobode vaše potencijale i probude u vama ono najbolje. Robin Šarma, jedan od svetski najpopularnijih gurua i čovjek čije su ideje sa oduševljenjem prihvaćene od strane vodećih kompanija, preduzetnika, rok zvijezda pa čak i kraljevskih porodica, predstavlja vam potvrđenu formulu koja će vam pomoći da dostignete vrhunac svojih potencijala. Napravite veliki skok danas i naučite kako najbolje što možete da uradite može da postane još bolje. Put ka veličanstvenosti će vam pokazati kako da ostvarite nezamislive rezulate u svim bitnim dijelovima vašeg života, dok istovremeno uživate u vašem životnom putovanju.

Dodatne informacije

Izdavač Mono i Manjana
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter