Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Telo: vodič za vlasnike

Telo: vodič za vlasnike

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Bil Brajson


ISBN:

978-86-521-3836-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5583

Broj strana:

400

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ceo život provodimo u jednom telu, a uglavnom pojma nemamo kako ono radi i šta se u njemu dešava. Trebalo bi da vas ova knjiga navede da pokušate da shvatite koliko ste vi izuzetna sprava. Bil Brajson nas vodi u obilazak čudesnog ljudskog tela od glave do pete.

Kako naše telo funkcioniše, kakva je njegova izvanredna sposobnost da samo sebe zaceljuje, i, nažalost, kako sve može da otkaže. Puna izuzetnih činjenica (vaše telo je stvorilo milion crvenih krvnih zrnaca otkad ste počeli ovo da čitate) i neodoljivih brajsonovskih anegdota, knjiga Telo će vas povesti do dubljeg poimanja čuda života i vas samih. Kao što Bil Brajson piše: „Postojanje provodimo u ovom toplom džaku od mesa i opet ga potpuno uzimamo zdravo za gotovo.“ Telo će izlečiti tu ravnodušnost velikodušnim dozama čudesnih činjenica i informacija koje nagone na čitanje.

  • Prevodilac: Goran Skrobonja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ceo život provodimo u jednom telu, a uglavnom pojma nemamo kako ono radi i šta se u njemu dešava. Trebalo bi da vas ova knjiga navede da pokušate da shvatite koliko ste vi izuzetna sprava. Bil Brajson nas vodi u obilazak čudesnog ljudskog tela od glave do pete. Kako naše telo funkcioniše, kakva je njegova izvanredna sposobnost da samo sebe zaceljuje, i, nažalost, kako sve može da otkaže. Puna izuzetnih činjenica (vaše telo je stvorilo milion crvenih krvnih zrnaca otkad ste počeli ovo da čitate) i neodoljivih brajsonovskih anegdota, knjiga Telo će vas povesti do dubljeg poimanja čuda života i vas samih. Kao što Bil Brajson piše: „Postojanje provodimo u ovom toplom džaku od mesa i opet ga potpuno uzimamo zdravo za gotovo.“ Telo će izlečiti tu ravnodušnost velikodušnim dozama čudesnih činjenica i informacija koje nagone na čitanje.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter